Prelucrare sticla arhitecturala SPECTRUM INDUSTRIESS1deONE

Vopsea ceramica pentru aplicatii pe fata exterioara a sticlei arhitecturale (fata 1)

 

Caracteristici:

- Vopseaua ceramica S1de One (fara plumb) de la FERRO, patent unic in lume, ofera arhitectilor o gama larga de optiuni in desenarea fatadelor si posibilitatea realizarii unor efecte speciale de culoare, fara ca acestea sa fie deturnate de culoarea proprie a sticlei precum si de capacitatea de reflectie a acesteia.

- Create special pentru aplicatii exterioare, vopselele ceramice S1deONE au o structura care le confera si rezistenta exceptionala la intemperii (inclusiv ploi acide), zgarieturi si fisurari, decolorare, UV, cat si la actiunea produselor chimice.

- Este o vopsea atat de durabila, incat poate fi expusa pe suprafata exterioara (S1) a vitrajului unei fatade, spre deosebire de celelalte tipuri de vopsele ceramice care, desi au bune calitati de stabilitate la UV si rezistenta in timp, nu pot fi expuse direct actiunii agentilor exteriori. Oxidarea si intemperiile le vor deteriora acestora performanta si de aceea recomandarea lor de utilizare care confera si garantia produsului este sa fie protejate prin pozitionarea pe una dintre fetele interioare ale geamului izolant.

- De aceea Ferro a ales sa creeze o formula special destinata utilizarii pe fata 1, si anume gama S1deONE.  

- Vopseaua ceramica S1deONE este produsa intr-o gama de culori de baza care pot fi combinate intre ele pentru a se crea diferite nuante. Odata ce vopseaua a fost aplicata pe sticla, aceasta este tratata termic (intarita la cald in cuptorul special de securizare), ceea ce permite integrarea materialului ceramic in suprafata sticlei.

 

Avantaje:

 

Norme:

Vopseaua ceramica  S1de One corespunde cerintelor normei ASTM C714-91 (Standard Test Method for Acid Resistance of Ceramic Decorations on Architectural-Type Glass). Utilizarea in timp a acestui tip de vopsea a demonstrat din experienta ca testele de durabilitate puse la dispozitie de catre FERRO se confirma in exploatarea reala si ca produsul are o rezistenta superioara la degradarea produsa de intemperii, in conditiile unei utilizari corecte, conform recomandarilor producatorului.Cere ofertă


Cere ofertăCere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


Cere ofertă


 
Cere ofertă


Furnizor:
SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIES
Cere ofertă de preţ