Inapoi

Ancora surub Hilti HUS-H

Publicat de HILTI ROMANIA , la
hilti

Foarte simplu: Gauriti, Insurubati - GATA!

Pretabil pentru diferite adancimi de ancorare precum si pentru sarcini mari, noul HUS-H a fost creat pentru cresterea productivitatii fata de conventionalele conexpanduri.


       Gauresti mai putin in comparatie cu conexpandurile
Ancorele tip surub HUS-H acopera o mare varietate de aplicatii si iti salveaza cu adevarat timpul de executie fiind extrem de usor de montat. Pur si simplu: gauresti, insurubezi si gata!
Surubelnita cu impact tangential nu doar insurubeaza, surubelnita lasa ancora de tip surub Hilti HUS-H sa-si sape propriul sant fara a afecta materialul din jur. Insurubarea facuta in acest fel confera prinderii cu Hilti HUS-H o siguranta maxima. Mai mult decat atat, surubelnita cu impact tangential pastreaza forta de reactie scazuta, astfel incat, cuplul maxim aplicat de surubelnita sa nu fie simtit de operator.

       Noul HUS-H
Ancora surub tip HUS-H cu superioare caracteristici de insurubare precum si cu sarcini impresionante, este solutia cea mai performanta pentru betonul fisurat. Fiabilitatea produsului este garantata de Institutul International de Agrementare Tehnica - ETA (pentru HUS-H 8 si 10) pentru betonul cu sau fara fisuri.

       Extraordinara versatilitate, aspect atractiv
Capul ancorei surub cu saiba incorporata si finisajul electrogalvanic este o aparenta atractiva ce se potriveste perfect cu partea care trebuie fixata.
Hilti HUS-H este specialistul in aplicatiile la interior in constructiile metalice precum si in constructiile de cladiri. Printre cele mai impresionante caracteristici se numara si pretabilitatea la diferite adancimi de montaj, garantand in acelasi timp caracteristici optime de insurubare.

       Performanta sistemului
Totul de la Hilti: Ancora surub tip HUS si surubelnita cu impact tangential SIW 144 cu acumulatori LI-Ion, se potrivesc perfect una cu cealalta asigurand un sistem eficient. Surubelnita cu impact tangential SIW 144, este special proiectata pentru insurubarea ancorelor HUS-H, oferind garantia productivitatii pentru fiecare aplicatie.

Mai mult decat atat, chiar si cea mai buna ancora are nevoie de o gaura. Si cand vine vorba de dat gauri, ce poate fi mai eficient decat un rotopercutor cu acumulatori Hilti TE 6-A sau TE 7-A echipat cu noul, extrem de usor si durabil acumulator Li-Ion ce face pereche ideala cu burghiele Hilti TE-C3X? Ca toate sculele Hilti, rotopercutorul TE 6-A sau TE 7-A vine cu pachetul de servicii "Service pe Viata". Hilti pune la dispozitie cele mai de top si cuprinzatoare servicii:
- 2 ani fara costuri de la data cumpararii care acopera inlocuirea/repararea tuturor componentelor defecte (inclusiv a celor de uzura normala) precum si serviciile de transport aferente.
- mai mult decat atat, Hilti continua sa demonstreze calitatea produselor sale, stabilind o limita a costului reparatiilor produsului pe intreaga durata de viata a acestuia.
- si nu in ultimul rand garantie pe intreaga durata de viata a produsului pentru defecte de fabricatie