Inapoi

Avantajele pardoselilor supraînălțate

Publicat de QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE, la
Aparute ca o rezolvare ingenioasa a problematicilor generate din dezvoltarea spatiilor dedicate centrelor de date, pardoselile suprainaltate sunt o solutie si pentru zona spatiilor moderne de birouri, oferind versatilitate la integrarea retelelor de instalatii.
Foto pardoseli QUATTRO

Pardoselile tehnice suprainaltate sunt printre cele mai moderne si eficiente solutii de pardoseala folosite de arhitecti in toate genurile de proiecte de constructii de anvergura, executate conform standardelor internationale, care sa evidentieze o arhitectura de calitate functionala.

Pardoselile tehnice suprainaltate ofera un set major de avantaje, cum ar fi faptul ca:

  • Faciliteaza montajul instalatiilor si pozitionarea traseului acestora
  • Permit accesul la retelele de distributie pozate sub panourile de pardoseala (retele electrice, de date, de iluminare, de fluide, telefonice etc.
  • Ofera posibilitatea de utilizarea imediata dupa montaj
  • Usureaza amenajarea si reamenajarea spatiilor
  • Reduce cheltuielile de intretinere a cladirii si instalatiilor
  • Sunt foare usor de curatat si de intretinut
  • Sunt ideale pentru constructiie a caror executie trebuie realizata in ritm accelerat si presupune o utilizare frecventa si indelungata


Quttro Pavimente Tehnice este primul producator din Romania si din Sud-Estul Europei de sisteme de pardoseli tehnice suprainaltate. Datorita fabricarii lor in Romania cat si parcului auto propriu al producatorului, pardoselile tehnice suprainaltate au un timp de livrare foarte scurt, in orice punct al tarii, pentru ocrice comanda.

Echipa Quattro Pavimente Tehnice va sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de avantajele pardoselilor suprainaltate.