Inapoi

Bicicleta pliabila Strida 5.0

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
bicicleta

Bicicleta pliabila Strida 5.0 este considerata a fi cea mai robusta, usoara si compacta bicicleta din seria ei, de catre ciclistii urbani sau sustinatorii ecologisti, pana la cei care au "adoptat-o" datorita spatiului mic de parcare necesar. Recent designerul Mark Sanders a produs ultimul model de bicicleta pliabila, in concordanta cu noile tendinte, acesta se cheama SX Limited. Acest model imbunatatit contine manere extensibile, scaun confortabil tapitat in piele si roti cu o anvelopa Schwalbe mai subtire si mai mare de 18" pentru mai multa viteza. 

 

 

Modelul Strida 5.0 conceput de Sanders are cele mai mici dimensiuni atunci cand este pliata, cantareste aproximativ 10kg si se pliaza in mai putin de 5 secunde putand fi luata in metrou sau depozitata in dulap, luata la birou sau carata cu usurinta pe scari. Acest model de bicicleta este prevazut cu o curea Kevlar care nu necesita ungere, inlocuindu-se astfel problematicul lant, iar structura cadrului este in intregime confectionata din aluminiu tratat impotriva ruginii.

Daca doriti sa faceti sport si sa scapati de stresul gasirii unui loc de parcare, acest model de bicicleta este o solutie!

 

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.inhabitat.com

 

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa