Inapoi

Casa realizata de Living Home primeste LEED Platinum

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
casaleed

Ieri LivingHomes a anuntat ca aceasta casa prefabricate moderna din Newport Beach a primit certificarea LEED Platinum. Proiectata de KieranTimberlake, modelul de casa KTLH1.5 a fost un exemplu pentru Expozitia TED 2009 si are interioare elegante contemporane realizate de Kristin Kilmer Design. Steve Glenn, CEO al LivingHomes, a declarat ca aceasta casa "utilizeaza mult mai putina energie, apa si resurs materiale decat cele mai multe case si ... are o calitate a aerului interior mult mai buna."Casa prefabricata din Newport Beach a fost construita cu izolare interioara, ferestre de inalta performanta, corpuri de low-flux, toalete dual-flush, Siding din lemn bio-compozit, gresie reciclata din sticla, otel reciclat, cherestea prelucrata, un mini canal de distributie a aerului precum si un sistem de aspirare central, potrivit unui comunicat de presa.

Proprietarii au instalat de aemenea pe acoperis panouri fotovoltaice solare pentru a reduce cantitatea de energie utilizata din surse neregenerabile. Intr-adevar, ca si cu alte case realizate de LivingHomes aceasta are o prezentare cu impact redus, care continua sa impresioneze.

LivingHomes are mai multe case in productie si se anticipeaza constructia mai multor case in zona Orange County. Daca sunteti pe Coasta de Vest si doriti sa vedeti prefabricate ecologice, publicul este invitat sa viziteze aceasta casa din Newport Beach, care va fi deschisa publicului pe 10 octombrie 2010.

Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com