Inapoi

Colectia 3- Form Varia

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
form_varia1

Colectia 3 - Form varia este realizata printr-un proces tehnologic patentat, in care fibre, hartie, lemn, pietris, materiale naturale, sticla si hartie imprimata sunt inglobate de o rasina termoplastica denumita EcoResin PETG. Aceasta spre deosebire de rasina acrilica, prezinta o rezistenta mult mai buna la foc, recomandand intreaga colectie intr-o serie de amenajari interioare a spatiilor publice sau pe fatadele cladirilor.

 

Puteti alege dintr-o gama variata de texturi si geometrii ale suprafetelor, designul acestora fiind la fel de variat, iar gama de culori si gradele diferite de opacitate asigura diveristatea necesara satisfacerii si celor mai pretentioase gusturi.

 

   

 

Placile realizate din materiale naturala si EcoResin PETG contin aproximativ 40% materie reciclata. Acestea pot fi folosite pentru placarile exterioare dar doar daca se aplica un strat de protectie UV, pe una sau amandoua fetele. Daca se folosesc in spatii cu trafic mare si cu risc de zgariere atunci placile trebuie lacuite suplimentar pentru a le creste gradul de rezistenta la uzura mecanica. Acest strat suplimentar este de folos si in asigurarea unor lucrari de intretinere mai usoare, pentru ca se pot curata mult mai repede.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.materia.nl

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa