Inapoi

Compania FINAL DISTRIBUTION si-a inaugurat noul sediu

Publicat de FINAL DISTRIBUTION, la
final_distribution

Baicoi, 4 Iulie 2008, a avut loc inaugurarea noului sediu al companiei FINAL DISTRIBUTION, jucator important pe piata invelitorilorilor din Romania.

La inaugurare au participat parteneri externi, furnizorii brandurilor distribuite, colaboratori apropiati din tara si reprezentanti ai oficialitatilor locale. Scopul evenimentului a fost popularizarea locatiei FINAL DISTRIBUTION, pentru a facilita accesul la noul sediu, atat distribuitorilor cat si potentialilor clienti interesati de brandurile GERARD si DELTA.

La luarea deciziei investitiei constructiei noului sediu s-a avut in considerare asigurarea unui standard ridicat al locurilor de munca precum si corelarea imaginii pe piata a companiei cu a brandurilor premium distribuite. Valoarea investitiei s-a ridicat la peste 400.000 Euro, iar lucrarile au fost demarate in luna Iunie 2007. In cadrul companiei lucreaza in prezent 34 de angajati, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se creeze inca un numar de 10 lucuri de munca.

Noua adresa a companiei FINAL DISTRIBUTION: str 9 Mai, nr 75, Baicoi, jud Prahova, la 500 de metri de intrarea dinspre DN1, KM 79, spre centrul orasului Baicoi. Tel : 0244260140, Fax :0244260145.


FINAL DISTRIBUTION

FINAL DISTRIBUTION este reprezentant exclusiv al brandurilor GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Noua Zeelanda si DELTA - membrane de acoperis si protectii hidroizolatii. Compania a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 3,7 milioane de Euro, estimarile pentru 2008 vizand o crestere de cca 43%. Rezultatele financiare de la sfarsitul primului semestru din 2008 indica venituri totale realizate de 2.144.200 Euro.

Produsul DELTA reprezinta cca 25% din cifra de afaceri FINAL DISTRIBUTION, restul de 75% fiind realizat din vanzarea tiglelor si accesoriilor GERARD si a sistemelor de drenaj. Compania are distributie nationala, vanzarea realizandu-se exclusiv prin intermediul distribuitorilor.


GERARD

FINAL DISTRIBUTION este unic importator al tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD, produse de catre AHI ROOFING - Noua Zeelanda. Brandul GERARD are o pozitionare premium si se adreseaza clientilor cu nivel de trai mediu spre ridicat, cu varsta cuprinsa intre 30-55 ani.
Noutatea adusa de acest tip de tigla consta in calitatea otelului acoperit cu aliajul de protectie Zincalume, combinata cu rezistenta suplimentara, conferita de acoperirea cu piatra naturala.
Testele realizate in laboratoare independente demonstreaza mentinerea performantelor in situatii de cutremur , greutatea tiglei (cca 1/6 dingreutatea tiglei ceramice sau de beton) fiind cruciala in raport cu distrugerile care pot surveni in urma seismelor. In caz de furtuni puternice, modulele GERARD fiind suprapuse si fixate orizontal, beneficiaza de o rezistenta mai mare la forta de ascensiune a curentilor de aerului. De asemenea, acoperirea cu piatra naturala confera tiglelor GERARD o rezistenta la impactul cu grindina si o izolare fonica superioare fata de tigla metalica, iar suprafata texturata, permite retinerea zapezii depuse pe acoperis, pana la momentul topirii naturale.
Toate aceste caracteristici si avantaje fac din acoperisurile GERARD un produs cu recomandari speciale in conditiile climatice si geofizice din Romania. In plus, fiind brandul original pentru acest tip de produs generic, tigla GERARD beneficiaza de cea mai mare perioada de garantie - 50 de ani, acordata de catre producatorul neo-zeelandez AHI Roofing.


DELTA

Datorita experientei companiei pe piata acoperisurilor, FINAL DISTRIBUTION fiind si reprezentant exclusiv pentru distributia tiglei GERARD, introducerea foliilor anticondens si a barierelor de vapori DELTA a venit ca o completare a gamei de produse oferite pe piata. Pozitionarea ca branduri premium a permis asocierea celor doua nume in mod natural.

FINAL DISTRIBUTION urmareste dezvoltarea unei retele paralele de distributie pentru membrane pentru acoperisuri DELTA, care consta in distribuitori de materiale de constructii si montatori de alte branduri de tigla. Incepand cu anul 2008 FINAL DISTRIBUTION vizeaza si antreprenori si dezvoltatorii de proiecte, care reprezinta piata tinta pentru membranele de protectie pentru fundatii.

Desi reprezinta doar o componenta ce intra in sistemul de invelitoare, avantajele folosirii nefiind imediat vizibile, piata foliilor pentru acoperisuri este intr-o expansiune accelerata in conditiile in care montatorii de invelitori cat si proprietarii devin tot mai bine informati asupra beneficiilor rezultate pe termen lung.


Mai multe informatii privind compania si detalii despre produse gasiti pe adresa web : www.finaldistribution.ro.