Inapoi

Concurs pentru extinderea și modernizarea sediului Consiliului Județean Cluj

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
Consiliului Județean Cluj lansează un concurs în vederea extinderii și modernizării sediului instituției.
coperta_site_si_fb_cjcj_jpg_1553171502

Arhitecții sunt invitați să propună proiecte pentru un nou corp de clădire, conectat cu cel vechi, precum și pentru modernizarea actualului sediu.

"Anvergura activității administrației publice județene depășește capacitățile actuale ale construcției. Modul de dispunere a spațiilor, dimensiunile încăperilor și suprafața utilă insuficientă nu permit desfășurarea în condiții optime a activității Consiliului Județean Cluj, impunându-se construirea unui nou corp de clădire conectat la cel existent, precum și reorganizarea funcțiunilor, în special la nivelul parterului, pentru o mai bună relație cu publicul, și a etajului 5, în care funcționează în prezent Direcția de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, deși nivelul a fost proiectat pentru a deservi locuințe de serviciu/protocol.

 

Prin concurs, se urmărește ca toate Direcțiile ce compun structura organizatorică a Consiliului Județean Cluj să poată lucra împreună, în condiții funcționale și spațiale mai bune și existând posibilitatea dezvoltării unor noi zone destinate relației cu publicul sau a altor funcțiuni conexe", anunță Ordinul Arhitecților din România.

 

Membrii juriului sunt: arh. șef Claudiu Salanță, arh. Emil Ivănescu, arh. Astrid Rottman, arh. Eliza Yokina, arh. Ion Răducanu. Membri supleanți: arh. Irina Filofi, arh. Horia Munteanu.

 

Vezi calendarul concursului