Inapoi

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli 2008

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
casa

In perioada 29-30 octombrie, a avut loc cea de-a doua editie a Concursului National al Pardoselistilor 2008, in sala de expozitii a Centrului Comercial Ambient Sibiu. Concursul a fost organizat de catre Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL), cu sprijinul companiei Ambient si avand ca sponsor principal Thomsit - Henkel Romania. 
 

 

 

 

 

Echipele participante la concursul de montaj pardoseli flexibile: Alexon Prod (Bucuresti), Pard Construct (Vaslui), Lemnexpert Proconstruct (Bucuresti), Indfloor Group (Baia Mare), Do & Do Company (Baia Mare), Pro Decor (Sibiu), Interfloor System (Bucuresti), MV Grup (Bucuresti), Interdeco (Sibiu).


 

 

 

 Spre deosebire de prima editie, anul acesta concursul a avut doua sectiuni separate: montare-finisare de parchet masiv si montare de pardoseli flexibile (mocheta, covor PVC, linoleum) si a antrenat 16, respectiv 9 echipe de profesionisti. Pentru fiecare dintre sectiuni au fost acordate 3 premii: premiul I: 3.000 lei; premiul II: 2.000 lei; premiul III: 1.000 lei. In plus, a fost acordat un premiu special de 500 lei pentru cea mai complexa lucrare pregatita in avans; astfel, in cadrul concursului vizitatorii au putut admira o expozitie de profil.

 


 

 

 

 Castigatorii concursului de montaj parchet au fost: locul I -S.C. Mav Prodimpex (Bucuresti), locul II - S.C. Katmus (judetul Prahova) , locul III - S.C. Parchetex (Bucuresti) , premiul pentru lucrarea de casa a fost castigat de S.C. Merit Group (Sibiu). Castigatorii concursului de montaj pardoseli flexibile au fost: locul I - S.C. Interfloor System (Bucuresti) , locul II - S.C. Interdeco (Sibiu), locul III - S.C. MV Grup (Bucuresti), premiul pentru lucrarea de casa a fost castigat de S.C. Lemnexpert Proconstruct (Bucuresti). Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL) a fost infiintata in 2004 cu scopul de a reprezenta interesele membrilor si a dezvolta activitatile de prelucrare, distributie si instalare a pardoselilor din lemn. Asociatia isi mai propune sa creasca calitatea produselor si serviciilor oferite pe piata, sa sustina si sa protejeze interesele comune ale
membrilor in relatiile cu statul.