Inapoi

Container Studio Space in New York

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, laArtista, care este si DJ, Andrea Shapiro a mers la arhitectul ei pentru a-i cere ajutor in creerea unui spatiu de lucru in Amagansett, New York. Cu un buget limitat de 60.000 dolari, Shapiro avea nevoie de aproximativ 700 de metri patrati, un studio primitor si reprezentativ, in conformitate cu informatiile postate de catre firma de arhitectura pe Architizer. Maziar Behrooz Arhitecture a sugerat folosirea unor recipiente vechi de otel pentru structura pentru a economisi costurile. Rezultatul il aratam mai jos in cateva poze si un clip video.
Proiectul lui Shapiro este realizat din doua containere de transport maritim 9'6 "x 40" x 8 "- obtinute pentru 2500 dolari fiecare (inclusiv de livrare) - pentru a servi drept acoperis pentru restul studioului-container.

Containerele au fost plasate pe partea de sus a celor 9 pereti ai fundatiei, iar mare parte din podeaua de otel a fost eliminata pentru a deschide spatiul si a oferi acces nivelului inferior.Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com