Inapoi

Cressent: Accesorii elegante pentru incaperi elegante

Publicat de CRESSENT IMPORT EXPORT, la
    Accesorii elegante pentru incaperi elegante  
 


Ambianta are un rol important in crearea unei atmosfere relaxante si increzatoare pentru clientii dumneavoastra, motiv pentru care Cressent va vine in ajutor si va ofera cateva solutii elegante si rapide de amenajare a spatiilor interioare: saloane de infrumusetare, cabinete medicale, centre de recreere, etc.

 
 


Primul si cel mai important detaliu este organizarea spatiului din punct de vedere al rolului pe care il va indeplini. Nu trebuie sa lipseasca functionalitatea si mobilierul adecvat. Placa HPL, de la firma Abet Laminati este un material artificial extraordinar care va indeplini cerintele designerilor in ceea ce priveste decorarea spatiului interior. Natura ne fascineaza si ne rapeste privirile prin perfectiunea cu care a fost creata. Ea ne inspira in crearea unor interioare care sa indeplineasca intocmai imaginatia de multe ori prea exigenta.

 
 

Componentele ce au stat la baza crearii acestui produs au fost frumusetea, culoarea, maleabilitatea, functionalitatea si simtul tactil special. Placile HPL sunt produse in sute de culori si finisuri, de la nuante pastelate sau mate la nuante vibrante, oferind culori solide si rezistente. Ingeniozitatea materialului face posibila personalizarea placilor HPL chiar si prin imprimarea fotografiilor digitale. Deoarece tinem cont de ultimele tendinte in amenajarile interioare va recomandam cu incredere placile HPL pentru crearea unui spatiu sau a unui mobilier de exceptie, placari de pereti, panouri, usi despartitoare, amenajari interioare. Placile HPL se aplica si sunt ideale pentru suprafetele curbate, datorita flexibilitatii placilor si a grosimii reduse. Adezivul pentru lipirea placilor este adezivul WT-HSEA - Adeziv superior pentru placi HPL.

 
 
Foliile decorative, de la firma Sibu, ne fascineaza nu doar prin lux, trend si eleganta desavarsita, ci si prin simplitate. Cu o aplicabilitate pe cele mai des intalnite materiale cum ar fi : pal brut, pal melaminat, hpl, faianta, metal vopsit si alte suprafete neabsorbante, foliile decorative sunt o adevarata provocare pentru decorarea spatiilor. Noua colectie de folii ornamentale News 2010 - Vintage Vienna contine o gama larga de stiluri, de la modele care imita lemnul antic la cele care imita betonul, de la modele de imitatie metal de epoca la cele cu ornamente in stil baroc.
 
 

Un stilist impunator se remarca printr-un salon impunator cu un aer modern care sa inspire incredere, profesionalism si o estetica desavarsita. Foliile decorative Sibu sunt ideale pentru designul interior al magazinelor de prezentare, show-room-urilor, cluburilor.

 
     
 
A
T
F
@
W
RO 430401 Baia Mare, str. V. Lucaciu nr. 163
00 40 262 214 740
00 40 262 217 491
cressent@cressent.ro
http://www.cressent.ro