Inapoi

Cum să realizezi un sistem de izolaţie termică cu polistiren grafitat?

Publicat de SGCPRO WEBER BUSINESS UNIT, la

 

Referinta

 

1. Beneficiile sistemului de izolatie termica cu polistiren sunt influentate in mare masura de propietatile materialului termoizolant.

 


2. Datorita caracteristicilor sale speciale polistirenul grafitat reprezinta o solutie tot mai utilizata ]n realizarea sistemelor de izolatie termica.

 


3. Continutul de grafit si alte substante specifice confera polistirenului grafitat proprietati superioare fata de polistirenul alb, solicitand insa o atentie deosebita la aplicare.

 


4. Utilizarea unui adeziv necorespunzăaor, cu aderenta scazuta expune sistemul de izolatie termica la riscul desprinderii placilor de pe suport.

 


5. In cazul placilor termoizolante de calitate inferioara, pe suprafata acestora apare o pelicula formata din particule fine de grafit ce diminueaza aderenta adezivului la placa.

 


6. Pentru a evita expunerea placilor termoizolante la razele UV este recomandata utilizarea plasei de protectie.

 

Solutie

 

Sistemul de izolatie termica weber.therm home

 

Responsabilitatea pe termen lung pe care o avem fata de clientii nostri a determinat dezvoltarea sistemului de izolatie termica weber.therm home.


Eficienta sporita in asigurarea confortului termic si rezistenta ridicata la aparitia algelor si mucegaiului recomanda sistemul de izolatie weber.therm home pentru construirea sau renovarea fatadei tale.

 

weber.therm home este un sistem de izolatie termica ce ofera o protectie termica superioara casei tale prin imbinarea caracteristicilor tehnice deosebite ale polistirenului grafitat cu adezivul special pentru lipire si armareweber P39 max2 si noua tencuiala decorativa weber.pas home cu rezistenta ridicata la aparitia algelor si a mucegaiului.

 

 

SGCPRO WEBER BUSINESS UNIT