Inapoi

FABRYO lanseaza amorsa Savana pentru lucrari rapide

Publicat de FABRYO, la

 

 

Produs specializat, cu formula unica, dezvoltat pentru finalizarea mai rapida a lucrarilor, prin reducerea perioadei de maturare de la 28 de zile, la numai 3-6 zile

Bucures
ti, 15 aprilie 2010 - Fabryo Corporation, cel mai mare producator de vopsele si lacuri decorative din Romania, lanseaza Savana - amorsa pentru lucrari rapide, un produs dezvoltat special pentru reducerea timpului de executie a lucrarilor de constructii. Produsul este recomandat la interior si exterior, pentru amorsarea suprafetelor noi de tencuieli, zidarie, adezivi de termosistem sau a zonelor rezultate in urma reparatiilor prin retencuire, fara a fi necesara maturarea acestora timp de 28 de zile.

 

"Principalul beneficiu al acestui produs este formula sa unica, care previne fenomenul de eflorescenta ce are loc in mod obisnuit in timpul procesului de maturare a lucrarilor si care duce la dezlipirea vopselei de pe perete", explica Mihaela Simion, Director de Dezvoltare Fabryo Corporation.

 

Amorsa pentru lucrari rapide Savana are rolul de a consolida suportul, lasand in acelasi timp peretele sa respire. Utilizarea produsului permite o reducere a timpului de asteptare pentru maturare, la 3-6 zile in cazul tencuielilor minerale noi si la 3-4 zile in cazul stratului de adeziv de polistiren aplicat pe termosisteme. Amorsa pentru lucrari rapide Savana a fost creata special, la solicitarea constructorilor, pentru care optimizarea timpului de executie este esentiala.

"Ne asteptam ca si acest produs sa devina popular pe piata in scurt timp, date fiind economia de timp pe care o presupune si calitatea deosebita a finisarii", explica Mihaela Simion.

 

Produsul este gata de utilizare si este disponibil in galeti de 5 litri. În functie de suport si de modul de aplicare, un litru de amorsa este suficient pentru aplicarea unui strat de 10-15 m².

 

 

 

Despre Fabryo


Fabryo Corporation este cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative de pe piata romaneasca, raportat la cifra de afaceri obtinuta exclusiv din produsele core-business. În 2009, Fabryo a devenit lider de piata si in volume vandute, cu o cota de peste 20%, conform datelor MEMRB. În ultimii trei ani, compania a inregistrat o crestere medie a cifrei de afaceri de 20%. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investitii de peste 15 milioane de EUR, finalizate in 2007. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.