Inapoi

FABRYO lanseaza INNENCOLOR - colorant manual pentru vopsea lavabila

Publicat de FABRYO, la


Produsul este special proiectat pentru a fi utilizat impreuna cu marca Innenweiss si reprezinta o solutie economica si rapida de colorare a vopselei lavabile

Bucuresti, 21 aprilie 2010 - Fabryo Corporation, cel mai mare producator de vopsele si lacuri decorative din Romania, lanseaza Innencolor - colorant manual pentru vopsea lavabila Innenweiss. Produsul este disponibil in flacoane de 60 ml si acopera o gama de sase culori - rosu, galben, maro, albastru, verde si portocaliu -, reprezentand nuantele cele mai bine vandute din piata.

 

„Am considerat ca Innenweiss, marca numarul unu in segmentul mainstream, are potential de crestere pe segmentul de culoare si am dezvoltat un produs dedicat pentru a functiona in sistem cu vopselele Innenweiss de 8,5 litri", declara Stefan Teodorescu, Director de Marketing Fabryo Corporation. "Principalul beneficiu al acestui colorant il reprezinta ambalajul mare, sub forma de flacon, usor de dozat si creat special pentru a fi utilizat impreuna cu vopselele de 8,5 litri. Innencolor este disponibil in culori bine alese si ofera un raport excelent calitate - pret".

 

"Intreaga strategie Fabryo mizeaza pe inovatie, lansam in mod constant produse specializate, cu valoare adaugata pentru piata de profil", explica Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation. "Ne asteptam ca noua gama de coloranti sa contribuie semnificativ la cresterea marcii Innenweiss cu minimum 10% fata de anul precedent si implicit, la sporirea vanzarilor vopselelor Innenweiss in sistem cu Innencolor."

Cartela de culori a noului produs contine trei trepte de intensitate, ceea ce permite obtinerea unei game de 18 nuante, utilizand ca baza de pornire vopseaua lavabila Innenweiss de interior de 8,5 litri. Pentru a obtine cea mai intensa nuanta, sunt necesare maxim sase flacoane de colorant Innencolor.

 

# # #

Despre Fabryo

Fabryo Corporation este cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative de pe piata romaneasca, raportat la cifra de afaceri obtinuta exclusiv din produsele core-business. In 2009, Fabryo a devenit lider de piata si in volume vandute, cu o cota de peste 20%, conform datelor MEMRB. In ultimii trei ani, compania a inregistrat o crestere medie a cifrei de afaceri de 20%. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investitii de peste 15 milioane de EUR, finalizate in 2007. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.