Inapoi

Ferestrele de mansardă Fakro, un must-have pentru toate acoperișurile

Publicat de FAKRO ROMANIA, la
Indiferent daca vorbim despre constructii moderne sau despre cele trecute de vreme, ferestrele de mansarda Fakro sunt produsul must-have al tuturor acoperisurilor.
FAKRO

Cladirile sunt cea mai palpabila masura a frumusetii exterioare a unui oras, iar misiunea noastra este aceea de a oferi personalitate tuturor acoperisurilor, urmarind in acelasi timp sa imbunatatim experienta de a locui la mansarda.

Va prezentam in continuare un alt proiect realizat cu succes de Fakro in regiunea Blaricum din Olanda. Avand un design elegant, inspirat din natura, cladirea din regiunea Blaricum se desfasoara pe patru etaje si este compusa din doisprezece apartamente si doua penthouse-uri. Provocarea noastra a fost aceea de a crea iluzia unui intreg intre ferestre si acoperis, iar in acest scop am folosit ferestrele de mansarda FDY-V U3, realizate special pentru acest proiect.

 Datorita dimensiunilor generoase ale ferestrelor de mansarda FAKRO FDY-V U3, locuitorii celor doua apartamente de la mansarda se pot bucura si de lumina naturala, si de aer curat din abundenta, dar si de o vedere panoramica asupra naturii.

Pentru a oferi un aspect uniform al acoperisului am folosit pentru profilele exterioare ale ferestrelor culoarea gri inchis din paleta RAL.
Datorita dimensiunilor generoase ale ferestrelor de mansarda FAKRO FDY-V U3, locuitorii celor doua apartamente de la mansarda se pot bucura si de lumina naturala, si de aer curat din abundenta, dar si de o vedere panoramica asupra naturii. Pentru a oferi un aspect uniform al acoperisului am folosit pentru profilele exterioare ale ferestrelor culoarea gri inchis din paleta RAL.