Inapoi

Ferestrele Fakro - instrument folosit de arhitecți pentru captarea luminii

Publicat de FAKRO ROMANIA, la
Noul sediu al Consiliului de Radio-Televiziune din Valonia, amplasat în centrul Bruxelles-ului a căpătat o nouă infățișare. Ca urmare a lipsei de lumină naturală din partea centrală a clădirii, o arhitecta a propus folosirea ferestrelor pentru acoperiș terasă Fakro, pentru a asigura pătrunderea luminii naturale și aerisirea adecvată a interiorului.
Untitled-4
Pe lângă aspectul estetic, ferestrele asigură o izolație termică excelentă, cu o valoare de 0,7 W / m2k, și o performanță impresionantă în ceea ce privește izolarea fonică. Acoperișul prevăzut cu ferestrele Fakro D_F are un design minimalist și oferă întregului proiect o notă aparte. Lumina naturală care pătrunde în interior oferă senzatia unui spațiu deschis, sub cerul liber, conectat la lumea exterioară, fapt ce contribuie la îmbunătățirea stării de spirit și a sentimentului de libertate a celor dinauntru.

Anne Ledroit, arhitecta care a proiectat clădirea: "Am ales FAKRO în primul rând pentru estetica sa și eficiența energetică foarte bună. În comparație cu alte ferestre de acoperiș terasă disponibile pe piață, acestea au o formă mai compactă și mai modernă pe care am găsit-o fascinantă. Așa cum am menționat deja, performanța excelentă a izolației termice este un aspect foarte important de care suntem preocupați".
 <p style="text-align: center;"><a title="Fakro - instrument de                      captare a luminii" target="_blank" href="https://www.fakro.ro/stiri/comunicate-de-presa/ferestrele-fakro-instrument-de-captare-a-luminii-pentru-arhitecti/" _mce_href="https://www.fakro.ro/stiri/comunicate-de-presa/ferestrele-fakro-instrument-de-captare-a-luminii-pentru-arhitecti/" style=""><b>Fakro - instrument de captare a luminii</b></a><br _mce_bogus="1"></p>