Inapoi

Final Distribution: Comenzi pentru 3.500 metri patrati de tigla GERARD in urma Targului Construct Expo

Publicat de FINAL DISTRIBUTION, la
Peste 60% din totalul comenzilor au fost pentru noul profil
GERARD Milano

Final Distribution, importatorul GERARD in Romania, a inregistrat comenzi pentru aprox. 3.500 m² de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD in cadrul Targului Construct Expo Antreprenor care s-a desfasurat in perioada 11-15 mai la Romexpo, Bucuresti. Din total comenzi, peste 60% au fost pentru Gerard Milano, ultimul profil lansat din gama Gerard, care beneficiaza pana pe 30 iunie 2010 de un discount promotional de 20%.

„Pe parcursul celor 5 zile de targ am inregistrat aprox. 2000 de vizitatori, majoritatea persoane fizice, care doresc sa isi renoveze/construiasca propria locuinta dar si arhitecti si constructori. Desi numarul vizitatorilor a fost mai mic decat in anii anteriori, am fost placut surprinsi de reactiile obtinute pentru noul profil GERARD Milano si pentru fereastra de mansarda KEYLITE cu jaluzea integrata, un sistem unic lansat in aprilie si pe piata din Romania" a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Prezent pe piata din Romania din 2006, in 10 variante coloristice si 6 tipuri de profile, GERARD a inregistrat in 2009 un volum de vanzari de peste 200.000 mp, dintr-un total al pietei acoperisurilor metalice cu acoperire de piatra estimat la aprox. 250.000 mp. Desi in scadere fata de anul 2008, volumul de vanzari realizat de GERARD in 2009 a pozitionat Romania in top 3 al celor mai dinamice piete de desfacere GERARD din Europa.

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD, pozitionata pe segmentul premium al tiglei metalice, a atras prin aspectul estetic dar si prin faptul ca imbina rezistenta specifica tiglei ceramice traditionale cu greutatea redusa a tiglei metalice. Greutatea de aproape sase ori mai mica decat cea a tiglei traditionale din ceramica conduce la economii la costurile de constructie ale sarpantei.

___________________________________________________
Despre Final Distribution:
FINAL DISTRIBUTION activeaza ca importator si distribuitor pe piata invelitorilor premium din Romania din anul 2006, cand devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda (inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, cu o experienta in domeniu de la 1957), la sfarsitul anului 2009 Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD, peste 85% din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.
Final Distribution, detine in portofoliu sau si membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA produse de compania Doerken din Germania. In luna aprilie 2010, Final Distribution a lansat oficial in Romania ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de KEYSTONE - Irlanda de Nord, dupa o perioada de testare a brandului pe piata romaneasca, incepand cu a doua parte a anului 2009.
Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro, www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro.


Blog: www.DespreAcoperisuri.ro
Follow Gerard on Facebook and Twitter.
Follow Keylite on Facebook and Twitter.