Inapoi

Finalistii Arhetipuri intra in a doua etapa a concursului

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
arhetipuri
 
     

 

Arhetipuri

partener oficial:

HP

     

A doua etapa!

     
 
 

In 27 iunie s-a incheiat prima etapa a concursului de arhitectura pentru spatiul public urban Arhetipuri. Cele 8 lucrari finaliste, alaturi de alte 18 proiecte selectate de juriu, pot fi vizionate de catre publicul din orase. Caravana Expozitiei proiectelor Arhetipuri a inceput la Bucuresti, cu expozitia din fata Bibliotecii Centrale Universitare.

Acum este randul clujenilor sa se bucure de arhitectura de calitate pentru spatiul public urban selectata la concursul Arhetipuri. In 16, 17 si 18 iulie va fi organizata Expozitia proiectelor la Cluj-Napoca. Cele mai interesante lucrari inscrise in concurs vor putea fi admirate de vineri 16 iulie pana duminica 18 iulie in Piata Unirii, unde vor fi expuse in aer liber, listate la dimensiune mare pe banner-up-uri. Locatia aleasa ofera o foarte buna vizibilitate proiectelor, fiind traverstata zilnic in toate directiile de un numar mare de oameni.

La vernisajul expozitiei va fi organizata o conferinta de presa in aer liber, in Piata Unirii, vineri 16 iulie, incepand cu orele 18.00.

Cele 26 de lucrari selectate in prima etapa a jurizarii, intre care se numara si proiectele finaliste, vor putea fi admirate si in celelalte orase din tara participante in concurs, in cadrul expozitiilor itinerante. Caravana expozitiilor va continua la Ploiesti, Braila, Galati, Sibiu, Vaslui, Timisoara si Brasov.

 

 

 
 

     
 
 
 

 
     
 
 

Velux

 
 
     
 
 

Studiul luminii si al ventilatiei naturale, vazute ca si stimuli pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, constituie preocuparea principala a companiei VELUX incepand din 1942, iar produsele inventate si dezvoltate, contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit.

Intre 15 mai si 15 septembrie 2010 va invitam sa participati la concursul national "Inclinatie spre lumina" dedicat arhitectilor, prin care dorim sa selectam si sa premiem cu premii in valoare de 12.000 euro cele mai bune realizari de mansardari, promovand arhitectii si recunoscand meritelor acestora: www.velux.ro/Profesionisti/Arhitecti/Concurs/default.aspx

Noutatea anului 2010: Lansarea ferestrelor pentru acoperis tip terasa care aduc lumina naturala in interiorul cladirilor unde iluminarea naturala prin intermediul ferestrelor de fatada este limitata: www.velux.ro/Clienti/Produse/Acoperis_terasa/default.aspx

 

 

 

Model Home 2020

 

Simulator lumina naturala

 

Concurs

 

Acoperis terasa

 
 
     
 

 

ARHETIPURI este un concurs pregatit si organizat de agentia de publicitate AD(D)VERITAS in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania.

Informatii pe www.arhetipuri.ro.

 
 
     
 

 

Sponsori principali

 
 

LindabVilleroy & BochNemetschekAstron

 
 
 

Sponsori

 
 

HolcimAustrothermVeluxKoberSika

 
 
 

AcoYTongHolverFabryoLGPorta Doors

 
 
 

NikonMapeiElisPhilipsKronospan

 
 
 

AlukonigstahlfakroPBTParliament

 
 
 

Organizotori

 
 

AdveritasOAR

 
 

Masina Oficiala

 
 

Audi

 
 
 

Cu sprijinul

 
 

UARUASRIon MincuGreenCarturestiMonsena

 
 
 

Parteneri media

 
 

ArhitextArhitecturaGood HomesBicauIgloo

 
 
 

1001 Case1001case.roCasa si BiroulPlanul casei meleSapte Seri