Inapoi

FIX ALL va repara totul

Publicat de SOUDAL, laTehnologia moderna ofera ajutor vietii de zi cu zi. In primul rand, noutatile tehnologice isi gasesc aplicarea in produsele profesionale. Solutiile care au fost verificate in lucrarile de specialitate devin din ce in ce mai repede disponibile si pentru clientii individuali. La fel s-a intamplat si cu tehnologia MS polimerilor, utilizata in productia adezivului de etansare Fix All al companiei Soudal.


In fiecare casa sau apartament avem intotdeauna probleme cu mici lucrari de renovare sau de finisare. Cabina dusului nu este etansa, o placa de faianta este crapata, carligul pentru prosoape din baie cad din ce in ce mai des, plinta de pardoseala este desprinsa ... - repararea acestor mici elemente intarzie cu trecerea timpului. De obicei, cand ne decidem sa mergem in final la un magazin cu materiale de constructii pentru a cumpara produsele indispensabile acestor renovari sau finisari constatam ca lista acestora este foarte lunga. Suntem pusi in fata unui raft gigantic cu o varietate de produse de tip silicon, adezivi, mortare de etansare si nu prea stim ce trebuie sa alegem. Oferta disponibila pe piata este uriasa iar produsele sunt foarte specializate: numai pentru suprafete specifice, produse de etansare a elementelor din sticla, a pieselor sanitare, din acril, adezivi de montaj cu diluant, adezivi de montaj pe baza de apa, pentru marmura, pentru oglinzi. Fara ajutorul personalului magazinului nu vom fi in stare sa ne descurcam. In acelasi timp exista un produs, care va putea inlocui cu succes toate celelalte descrise mai sus. Acesta este Fix All produs de catre compania Soudal.

Tehnologia japoneza

Fata de alte tipuri de produse "Fix" - adezivi pe baza de apa sau rasini sintetice, produsul Fix All al companiei Soudal se bazeaza pe tehnologia japoneza moderna a MS polimerilor, care asigura o structura de lipire foarte puternica si posibilitatea de folosire pe post de adeziv si produs de etansare cu utilizare universala. Polimerii de tip MS imbina proprietatile siliconului si ale poliuretanilor, dar nu poseda caracteristicile negative ale acestora. Produsele bazate pe MS polimeri se caracterizeaza printr-o aderenta sporita la orice fel de suprafata de constructie: plastic, lemn, tencuiala, metal, placi din gips-carton, piatra, glazura si altele. De asemenea, produsul poate fi utilizat pe suprafetele umede. Cu ajutorul adezivului de etansare Fix All vom putea efectua un rost de-a lungul chiuvetei sau a cazii de baie (chiar si acrilice), vom putea etansa cabina de dus, umple rosturile placile de faianta. Produsul contine substante anti-fungice, la fel ca si siliconul sanitar, de aceea poate fi utilizat in incaperi cu umiditate sporita, cum ar fi - de exemplu: bai, bucatarii sau spalatorii.

Fix All in loc de masina de gaurit

Cu ajutorul produsului Fix All se pot atasa orice fel de elemente de dotare sau finisare a interiorului, fara a utiliza o bormasina, suruburi sau dibluri. In loc sa gauriti orificii in tocurile ferestrelor, feroneriei sau a peretilor placati cu glazura (se stie ca faianta se crapa foarte usor), puteti folosi Fix All. Forta de aderenta foarte puternica permite montarea jaluzelelor in ferestre, lipirea solida a carligelor, a suporturilor pentru ustensilele de bucatarie, a placilor de faianta, a elementelor decorative, a casetoanelor sau a plintelor. Adezivul de etansare bazat pe MS polimeri este fara miros si neutru din punct de vedere chimic. Astfel nu apar schimbari de nuanta de culoare a suprafetelor lipite si nu este deteriorat stratul de reflexie, asadar acest produs este foarte bun pentru lipirea oglinzilor. Dupa solidificare, rosturile pot sa fie vopsite, chiar si cu vopsele pe baza de apa. MS Polimeri asigura rosturilor o rezistenta foarte buna. Locurile umplute cu acest produs sunt foarte rezistente la actiunea razelor UV, care cauzeaza decolorarea si sfaramarea maselor de etansare bazate pe alte tehnologii. Chiar si pe suprafetele foarte dificile Fix All nu necesita utilizarea unui grund.

Fix All va va scapa de probleme

Posibilitatile de utilizare ale produsului Fix All sunt practic nelimitate. Este foarte important ca intotdeauna sa il aveti la indemana in casa. Cu siguranta va va scapa de multe necazuri in cazul defectiunilor marunte si a reparatiilor minore. Produsul nostru este disponibil in cartuse de 290 ml si in tuburi mai mici de 80ml. Un singur ambalaj poate fi utilizat o perioada mai indelungata de vreme. Produsul Fix All este disponibil in mai multe culori: alb, maro, gri si negru, precum si in varianta Fix All Crystal - singura masa de etansare cristalin incolora disponibila pe piata. Pentru lucrarile speciale de montare care necesita o structura de lipire rapida se recomanda utilizarea produsului Fix All High Tack. Aceasta "varianta intarita" a produsului Fix All permite fixarea obiectelor masive fara a fi necesara utilizarea de console de suport aditionale.

Datele tehnice Fix All


Soudal Fix All

Un produs de tip adeziv de etansare elastic si de durata, universal, cu solidificare neutra bazat pe MS POLYMER. Aderenta excelenta pe orice fel de suprafete de constructie. Produsul poate fi aplicat chiar si pe suprafetele umede. Nu are miros, nu contine diluanti, nu interactioneaza cu o varietate de produse chimice - acizi slabi, baze, diluanti sau uleiuri. Dupa solidificare se poate vopsi - chiar si cu vopsele pe baza de apa. Produsul este rezistent la actiunea factorilor atmosferici si a radiatiilor UV. Culorile disponibile: alb, gri, negru, maro.
Ambalajul: cartus 290 de ml
Pretul:
Ambalajul: tub de 80 de ml

Soudal Fix All Crystal

Un produs de tip adeziv de etansare elastic si de durata, cristalin incolor, universal, cu solidificare neutra bazat pe MS POLYMER. Aderenta excelenta pe orice fel de suporturi de constructie. Produsul poate fi aplicat chiar si pe suprafetele umede. Nu are miros, nu contine diluanti, nu interactioneaza cu o varietate de produse chimice - acizi slabi, baze, diluanti sau uleiuri. Dupa solidificare se poate vopsi - chiar si cu vopsele pe baza de apa. Produsul este rezistent la actiunea factorilor atmosferici si a radiatiilor UV.
Ambalajul: cartus 290 de ml
Soudal Fix All High Tack

Un produs de tip clei de etansare elastic si de durata, universal, cu solidificare neutra bazat pe MS POLYMER. Aderenta excelenta pe orice fel de suporturi de constructie. Produsul poate fi aplicat chiar si pe suprafetele umede. Nu are miros, nu contine diluanti, nu interactioneaza cu o varietate de produse chimice - acizi slabi, baze, diluanti sau uleiuri. Dupa solidificare se poate vopsi - chiar si cu vopsele pe baza de apa. Produsul este rezistent la actiunea factorilor atmosferici si a radiatiilor UV. Se caracterizeaza printre altele cu o priza rapida la inceputul lipirii. Produsul permite fixarea obiectelor masive fara a fi necesara utilizarea de console de suport aditionale.
Culorile disponibile: alb
Ambalajul: cartus 290 de ml