Inapoi

Green Prefab Maxwell by Cabin Fever

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la


Cabin Fever, o companie infiintata in Florida, cu biroul in California, produce niste structuri "verzi" interesante, care pot fi folosite ca locuri de retragere in weekend, birouri acasa, dormitoare suplimentare, grajduri, si orice altceva de-a lungul acestor linii. In poza de mai jos este Cabina Maxwell. Este un model de 30 metri patrati, care se vinde de la 32.500 dolari, in functie de optiuni.Compania prefabrica fiecare cabina intr-o fabrica, eticheteaza toate componentele, dezasambleaza apoi totul pentru a fi expediat la locatie. Este ca un kit, si proprietarii le pot asambla singuri sau pot angaja pe cineva sa o faca pentru ei.

Cabin Fever face ce poate pentru a construi verde, fara a cheltui mult. In plus fata de constructia de precizie in conditiile din fabrica, cabinele sunt construite cu un acoperis rece, ferestre din sticla termoizolante, lemn din paduri regionale recoltate durabil, si cleiuri si adezivi fara formaldehide.

Designul incurajeaza de asemenea ventilatia naturala, in timp ce consola, in functie de orientarea sit-ului, poate oferi cantitatea suficienta de lumina naturala si umbra.

Pentru oameni care au nevoie de ceva mai serios, ca o structura auto-suficienta, Cabin Fever are cateva modele din care puteti alege si este pregatita sa ajute proprietarii cu energie electrica solara, incalzire solara a apei, captarea apei de ploaie, turbine eoliene mici, aparate pe gaz, pana la generatoare.Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com