Inapoi

Hai sa ne imaginam

Publicat de KROMSTON SRL, la
kromston

Un loc plin de confort, frumusete neschimbata, stil, maiestrie si liniste sufleteasca; toate acestea le putem obtine cu un decor natural din caramida. Mai mult caramida ne ofera stabilitate, constanta, siguranta si valoare pentru viitor. De-a lungul secolelor caramida a fost aleasa ce cei care isi doreau case deosebite si case a caror valoare sa creasca in timp.

Atractia universala catre caramida vine din calitatilor ei incontestabile, calitati care sunt esentiale in constructia unei case deosebite. Decorul din caramida nu implica practic costuri de intretinere din partea proprietarilor. Caramida este rezistenta la umiditate, foc, insecte, daunatori si in acelasi timp isi mentine aspectul neschimbat in timp, astfel frumusetea casei se pastreaza.

Dintre toate caramizile decorative imaginate sau produse, caramida klinker este cea care a cucerit imaginatia si inima arhitectilor si designerilor in ultimul secol. Acest tip de caramida se incadreaza perfect in ambientul contemporan. Totusi in ultimul deceniu designerii au solicitat tot mai insistent caramida veche, care sa ne aduca un strop de atmosfera medieval.

Hai sa ne imaginam ca gasim o caramida care sa imbine calitatile caramizii klinker (rezistenta la agenti chimici, durabila si compacta) cu cele ale caramizii vechi (aspectul unic al fiecarei caramizi). O astfel de caramida ar fi bine primita de toti cei care indragesc decorurile clasice din caramida. Acest aspect l-au avut in vedere si inginerii fabricii Feldhaus cand au proiectat si introdus in productie caramida aparenta klinker antichizat.


Sunt disponibile acum 6 tipuri de caramida aparenta klinker antichizat, dar noutatile nu se opresc aici.

Hai sa ne imaginam ca putem combina diferitele modele de caramida klinker.

Departamentul de creatie de la Feldhaus ne ajuta cu cateva modele de combinare a acestui nou tip de caramida. Crearea altor modalitati de combinare este limitata doar de imaginatia noastra.

Hai sa ne imaginam ca putem aranja in diferite feluri aceste caramizi pe peretele casei. Pentru inspiratie va oferim cateva modele de zidarie.

Hai sa ne imaginam ... si nu doar atat ... sa fim designerii modelului unic de decor cu caramida pe care ni-l dorim.