Inapoi

Impermeabilizare bazin de incendiu pe șantierul Systronics din Arad

Publicat de PENETRON ROMANIA, la

 

In urma executiei in luna decembrie 2017, prin aplicarea Sistemului Penetron s-a eliminat restrictia de umiditate a mediului exterior, turnarea betonului executandu-se la o temperatura adecvata de peste 4 °C prin adaugarea direct in masa betonului a materialului Penetron Admix.

 

Etansarea rosturilor si reparatiile ulterioare decofrarii s-au efectuat cu banda expandabila in contact cu apa, Penebar SW-45 Tip A Rapid, respectiv mortarul pentru reparatii Penecrete Mortar.


Bazinul a fost supus probelor de etanseitate si fiind conform, a primit aprobarile, astfel ca dupa o luna de zile (timpul de maturare a suprafetelor din beton), a fost dat in exploatare.

 

Materiale folosite:

Penetron Admix - impermeabilizare direct in masa betonului

Penecrete Mortar - reparații ulterioare (eliminarea neconformităților)

Penebar SW 45 – Rapid - etanșarea rosturilor de construcție

Pregatirea materialelor, Penetron Admix - adaugare direct in cifa

Etansarea rosturilor cu Penebar SW-45 Rapid; Reparatii ulterioare cu Penecrete Mortar

 

 

Grupul PENETRON este un producător de frunte cu produse de specialitate pentru constructii, hidroizolare si impermeabilizare beton, reparatii structuri de beton si sisteme de pregătire a pardoselilor. Grupul operează printr-o rețea globala, oferind sprijin pentru proiectare in comunitatea de constructii prin birourile sale regionale, reprezentanti si canale de distributie. 

Pentru mai multe informatii despre solutiile de impermeabilizare Penetron, va rugam sa vizitati www.penetron-romania.eu sau Facebook.

 

 

PENETRON ROMANIA

tel.mobil: +40 (0)742 454 382 
tel/ fax:     +40  (0)368 734 003

office@penetron-romania.eu
www.penetron-romania.eu

 

 

PENETRON ROMANIA