Inapoi

In luna iunie, clientii Lindab pot alege sistemele de acoperis preferate fara a face compromisuri pe alte planuri

Publicat de LINDAB BUILDINGS , la

 


  • Reducere de 25% la sistemele de acoperis, in toata gama de culori.

Bucuresti, 1 iunie 2010 - In luna iunie, Lindab Romania incurajeaza investitiile clientilor prin campania promotionala desfasurata sub sloganul „Fa ce vrei cu banii tai". Profitand de reducerea promotionala la sistemele rezidentiale, clientii isi pot indeplini orice alte dorinte. Pe parcursul intregii luni, Lindab propune 25% reducere la sistemele de tigla metalica Nordic 400 si Skane, tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca si jgheaburi si burlane in toata gama de culori. Oferta este valabila in reteaua de distributie Lindab.

„Promotia lunii iunie este una speciala. In primul rand, am introdus in promotie o mare parte dintre produsele cele mai cautate din portofoliul Lindab, disponibile in orice combinatie de culori. In al doilea rand, profitand de reducerea consistenta, clientii nostri nu trebuie sa renunte la planurile lor, fiind liberi sa duca la indeplinire multe alte proiecte personale - pot investi in vacante, isi pot urma pasiunile sau pot chiar sa mearga la Campionatul Mondial de Fotbal, daca doresc!", a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

Campania promotionala va fi sustinuta de spoturi radio difuzate atat la nivel national, cat si pe posturi locale, in parteneriat cu distribuitorii Lindab din principalele orase din tara, in mediul online si la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab, prin postere si flyere dedicate.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548).