Inapoi

Kromston: Un decor interesant si accesibil care adauga stil si confort oricarui spatiu

Publicat de KROMSTON SRL, la
kromston2
Peretii unui spatiu reprezinta suprafetele cele mai mari care pot fi decorate indiferent daca ne referim la spatii rezidentiale, comerciale sau de birouri. Din multitudinea de produse ce pot fi luate in considerare pentru decorarea peretilor va propunem un material unic prin calitatile sale: lambriul de pluta.

Oferite de producatorii europeni sub forma unor placi cu dimensiunile 600x300x3mm, lambriurile de pluta se monteaza cu ajutorul adezivilor de contact recomandati de producatori.

In decorarea unui spatiu culorile sunt foarte importante, iar nuantele naturale ale plutei sunt deosebit de apreciate de designeri. In acelasi timp un avantaj il constituie usurinta cu care placile de pluta pot fi croite in diferite forme si montajul facil care nu necesita o calificare deosebita. Nu trebuie neglijata nici componenta financiara. Pentru designerii care doresc sa realizeze o ambianta deosebita cu un buget relativ redus pluta este o varianta demna de luat in considerare.

Chiar si cei care nu sunt multumiti de culoarea naturala a plutei pot aprecia si folosi pluta ca decor deoarece placile (lambriurile) de pluta pot fi colorate prin vopsire sau baituire.

Pe langa aspectul decorativ lambriurile de pluta au si alte avantaje. Structura celulara a acestui material natural regenerabil determina reducerea sau chiar eliminarea ecoului si atunci cand pardoselile sunt acoperite cu pluta se elimina toate turbulentele acustice.

Lambriurile de pluta sunt antialergenice si de aceea sunt ideale pentru cei ce sufera de alergii. Pluta fiind un material natural nu elimina nici un fel de substante nocive (spre deosebire de materialele sintetice: PVC, polistiren, etc.) fiind indicata pentru decorarea camerei copilului, in gradinite sau scoli.

Nu in ultimul rand calitatile termoizolante recomanda pluta pentru eliminarea senzatiei de rece. In acelasi peretii acoperiti cu lambriuri de pluta ofera o senzatie placuta la atingere.

 

 

 
Echipa Kromston
contact@kromston.ro
0257- 254 799
www.kromston.ro
www.kromstonline.ro
www.produse-pluta.ro