Inapoi

La Lindab se poarta eleganta clasica a culorilor mate

Publicat de LINDAB BUILDINGS , la• Reducere de 25% la invelitorile de tigla metalica Nordic 400 in culori mate in perioada 1-31 iulie


Bucuresti, 1 iulie 2010 - Lindab Romania propune clientilor o combinatie de nuante calde si expresive, intr-o textura speciala: rosu, maro, teracotta sau verde padure pe varianta de acoperire poliester mat. Reducerea acordata clientului final pe oricare dintre cele patru culori mate este de 25%. Promotia se desfasoara in perioada 1-31 iulie 2010 si este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

"In ciuda contextului economic dificil, ne-am propus sa sustinem in continuare proiectele clientilor, indiferent de conditii. Facem tot posibilul sa ne adaptam, astfel incat clientii sa nu resimta efectele perioadei pe care o traversam. Asa ca, in luna iulie, beneficiarii finali ai Lindab isi pot finaliza proiectele cu acoperisul Nordic 400, intr-o nota clasica si foarte eleganta, in deplina armonie cu decorul natural" a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

Clientii pot testa cele patru culori aflate in promotie folosind configuratorul de culori, disponibil pe www.lindab.ro, prin care pot face simulari vizuale inainte de a lua decizia de achizitie.


Despre Nordic 400
Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 usureaza mult montajul, contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

 Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).