Inapoi

Lindab Romania isi concentreaza capacitatile de productie de la Sibiu la Stefanestii de Jos

Publicat de LINDAB BUILDINGS , la


  • Centrul de la Sibiu va fi pastrat ca centru logisticCa urmare a unor decizii de eficientizare a operatiunilor Lindab in Romania, capacitatile de productie din Sibiu, respectiv doua linii de productie de tigla metalica, vor fi mutate la fabrica din Stefanestii de Jos (judet Ilfov). Linia de productie de casete structurale va fi conservata, avand in vedere ca exista una similara la centrul de productie din Stefanesti. Centrul de la Sibiu va fi pastrat ca centru logistic, pentru o mai buna coordonare a livrarilor din zona Ardealului. Procesul va fi finalizat la sfarsitul lunii mai.

 

„Prin aceasta reorganizare vom eficientiza costurile de procesare si vom asigura totodata o calitate mai mare a produselor prin aplicarea standardelor Lindab si a serviciilor de logistica. Pastram in totalitate gama de produse Rova, insa ne dorim sa aducem nivelul de calitate la cel cu care Lindab si-a obisnuit clientii in cei peste 15 ani de activitate in Romania", a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania. „Decizia de concentrare a capacitatilor de productie la Stefanesti a insemnat implicit si reduceri de personal la Sibiu. Colegii disponibilizati, in numar de 22, vor avea suportul nostru pentru a beneficia de masurile de protectie sociala si pentru a-si gasi cat mai repede un nou loc de munca."


Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

 

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548)