Inapoi

Luna mai - prima luna a anului 2010 in care volumul vanzarilor GERARD depaseste rezultatele inregistrate in aceeasi perioada a anului 2009

Publicat de FINAL DISTRIBUTION, la
• Cu un volum de vanzari de aprox. 15.000 mp, luna mai 2010 surclaseaza cu 67% perioada aferenta anului precedent
• Profilul GERARD Milano lansat la mijlocul lunii mai 2010 a reprezentat 34% din volumul total de vanzari inregistrate

GERARD, liderul pe piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, a inregistrat in luna mai a acestui an un volum de vanzari de aprox. 15.000 mp, depasind astfel pentru prima data in acest an rezultatele aferente perioadei similare din 2009 (mai 2009), cand s-au vandut 8.982 mp de tigla GERARD.

„Este prima luna din acest an in care avem semne concrete ale reluarii activitatilor pe piata constructiilor rezidentiale. Rezultatele din aceasta luna se datoreaza reluarii proiectelor de constructii dupa o perioada mai lunga de stagnare pe fondul conditiilor meteo dar si datorita unui efort mai intens de promovare direct catre clientul final" declara Dan Mircescu, General Manager Final Distribution, importatorul si distribuitorul exclusiv GERARD in Romania.

Portofoliul GERARD de pe piata din Romania s-a largit in luna mai 2010 cu un nou profil cu specific mediteranean - GERARD Milano. Profilul a fost lansat oficial in cadrul expozitiei Construct Expo Antreprenor, intre 11-15 mai, iar vanzarile inregistrate ulterior pana la finalul lunii (pe perioada a doua saptamani) au totalizat la un volum de 5.100 mp, care inseamna 34% din volumul total al vanzarilor GERARD.

„GERARD Milano, profilul lansat chiar in luna mai, a atins comenzi de 5.100 mp, rezultate explicabile prin aspectul estetic deosebit dar si prin discountul promotional de 20% care este valabil pana pe 30 iunie" adauga Mircescu.

Prezent in Romania din 2006, in 10 variante coloristice si 6 tipuri de profile, GERARD a inregistrat in 2009 un volum de vanzari de peste 200.000 mp, devenind astfel cel mai important jucator pe piata acoperisurilor metalice cu acoperire de piatra, piata estimata la aprox. 250.000 mp. Volumul de vanzari realizat de GERARD in 2009 a pozitionat Romania in top 3 al celor mai dinamice piete de desfacere GERARD din Europa.

GERARD este produsul cu cea mai lunga perioada de garantie de pe piata - 50 de ani. Este un produs cu o greutate redusa, ce nu afecteaza structura sarpantei, cu un sistem de fixare inovativ care asigura rezistenta acoperisului in conditii de intemperii. In plus, acoperirea otelului cu ZINCALUME®, un strat de aliaj de aluminiu zinc, asigura o rezistenta la coroziune de 8 ori mai mare fata de tabla galvanizata.

GERARD este pozitionat pe segmentul premium al tiglei metalice, imbinand rezistenta specifica tiglei ceramice traditionale cu greutatea redusa a tiglei metalice. Greutatea de aproape sase ori mai mica decat cea a tiglei traditionale din ceramica conduce la economii la costurile de constructie ale sarpantei.

In Romania GERARD este comercializat prin intermediul unei retele nationale de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself)._______________________________________________
Despre Final Distribution:
FINAL DISTRIBUTION activeaza ca importator si distribuitor pe piata invelitorilor premium din Romania din anul 2006, cand devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda (inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, cu o experienta in domeniu de la 1957), la sfarsitul anului 2009 Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD, peste 85% din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.
Final Distribution, detine in portofoliu sau si membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA produse de compania Doerken din Germania. In luna aprilie 2010, Final Distribution a lansat oficial in Romania ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de KEYSTONE - Irlanda de Nord, dupa o perioada de testare a brandului pe piata romaneasca, incepand cu a doua parte a anului 2009.

Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro, www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro.
Blog: www.DespreAcoperisuri.ro
Follow Gerard on Facebook and Twitter.
Follow Keylite on Facebook and Twitter.

 

Pentru mai multe informatii:
Loredana Cenusa, loredana.cenusa@pi2.ro; 0726 386 683