Inapoi

MAGPAINT - o vopsea speciala

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
magpaint

Despre ce este vorba? O spune chiar denumirea, o vopsea care permite magnetilor sa se lipesca pe orice suprafata pe care a fost aplicata.

 

Vopseaua devine magnetizata datorita unui proces prin care se amesteca particule foarte fine de metal protejat sa nu rugineasca in timp, cu vopsea simpla pe baza de apa si latex. Fiecare aplicare a acestei vopsele conduce la formarea unui strat din ce in ce mai gros de particule de fier, imbunatatindu-i proprietatile magnetice. Peste vopseaua "MagnetPaint" se poate aplica orice alta vopsea in functie de preferintele beneficiarului fara a-i altera proprietatile magnetice. Vopseaua "MagnetPaint" se aplica folosind o rola sau o pensula cu burete care va ajuta la obtinerea unei suprafete mai netede, iar pentru intretinere se poate spala foarte usor cu apa.

Vopseaua "MagnetPaint" este un amestec realizat din fabrica, fara sa contina plumb, pe baza de apa si grund din latex, fiind disponibila in cutii de 0.5l, 1l si 2.5l.

Un perete care a fost vopsit cu "MagnetPaint" va arata foarte asemanator unui perete normal, dar va avea avantajul ca orice magnet se va lipi fara probleme. Se poate folosi atat pentru spatiile rezidentiale, in bucatarii sau camerele copiilor dar si in spatii comerciale, birouri, scoli si gradinite etc.
Acest sistem a fost optimizat pentru un maxim de trei aplicari succesive de vopsea "MagnetPaint" si doua straturi de vopsea decorativa pentru rezultate cat mai bune.

 

  

 

Mai multe informatii gasiti pe www.materia.nl

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa