Inapoi

Modern Green Compact House for All

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
Autor: Preston KoerneAceasta casa mica - L41 House - s-a strecurat pe internet in ultimele cateva luni. A fost pe ecran, la Jocurile Olimpice de Vancouver, iar vizitatorilor se parea ca le place frumusetea de 20 de metri patrati. Proiectata de Michael Katz si CORNE Janet, Casa L41 este mica, eficienta energetic, si nu sacrifica nimic, poate doar spatiul exterior.Altfel decat modelul din fotografii, L41 poate fi suprapusa si este disponibila in alte dimensiuni, inclusiv la 27 de metri patrati, modelul cu un dormitor si la 33 de metri patrati, modelul cu doua dormitoare.
Elementele "verzi" includ ferestre cu geamuri triple, aparate eficiente energetic, LED-uri de iluminat, incalzire solara, recuperare a caldurii, si un acoperis verde de plus.

Casa este construita din lemn eco, laminat, care este, potrivit site-ului L41, mai usor disponibil si "non-toxic, puternic, usor, flexibil, [si] la preturi accesibile."

Inevitabil, va intrebati cat de mult costa o casa ca asta. "Tyee" s-au uitat peste preturi si au aflat ca scopul final este de a vinde aceste produse in cea mai mare parte pentru aproximativ 50.000 dolari fiecare, complet echipate.


Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com