Inapoi

Noile ferestre GEALAN FORTE Plus, cu performante de termoizolare sporite

Publicat de GEALAN ROMANIA , la
gealan_forte_plus


Contact Gealan:
021 404 27 00
office@gealan.ro
www.gealan.ro
http://www.gealan.ro/Forum*-forum.html
http://www.linkedin.com/companies/691264/Gealan%20Romania%20SRL
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gealan_Fenster_Systeme


Bucuresti, 12 iulie 2010 - GEALAN, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi lanseaza noile ferestre ecologice GEALAN FORTE Plus, fabricate dupa reteta Calciu Zinc, cu suprafete vitrate cu 15% mai generoase si proprietati de izolare termica si fonica îmbunatatite, dar si cu o protectie anti-efractie sporita datorita feroneriei Selve. Feroneria Selve înseamna siguranta, dar si confort datorita piesei de microventilatie ce permite bascularea ferestrei în pozitii intemediare. Efectul de confort este completat de dispozitivul automat de microventilatie GECCO 4, care ofera, pe langa schimbul de aer optim, avantaje suplimentare precum filtrul de praf, de polen si protectie împotriva insectelor.

 

 

"Noile ferestre GEALAN FORTE Plus sunt rezultatul unei investitii permanente în inovare, în tehnologii de ultima ora si componente performante. Ceea ce face unice ferestrele FORTE Plus este noua tehnica STV®, de lipire a sticlei, dezvoltata special pentru montajul ferestrelor. Tehnica patentata STV® face posibila realizarea de ferestre cu 15% mai mari decat pana acum, mult mai sigure si cu o termoizolare îmbunatatita. Am lucrat de asemenea si la aspectul exterior al ferestrelor, adaugand balamale argintii Selve si manere Hoppe Secustik în acelasi ton care, datorita sistemului de blocare patentat, împiedica deschiderea manerului ferestrelor din exterior, crescand astfel protectia anti-efractie" explica Aurel Vlaicu, Director General al Gealan Romania.
Profilele utilizate în construirea ferestrelor Gealan Forte Plus fac parte din sistemul S8000 IQ Plus, cu o adancime de constructie de 83 de mm, ceea ce asigura rezistenta sporita a colturilor si mai multa stabilitate pentru fereastra. Mai mult, prin utilizarea pachetului de sticla 6-16-4 mm protectia fonica si termica sunt îmbunatatite, fapt ce confera locuintei un confort sporit.

Avantajele ferestrelor Gealan Forte Plus:

- Siguranta
datorita noii tehnici STV, care face mai dificila îndepartarea geamului
- Izolare termica tradusa prin valori Uf imbunatatite cu pana la 0,2 W/m²K, în functie de combinatia de profile aleasa
- Suprafete vitrate mai mari
- Izolare fonica prin utilizarea pachetului de sticla de 6-16-4 mm
- Confort datorita piesei de microventilatie ce permite bascularea ferestrei în 4 pozitii intermediare, asigurand o ventilare mai buna a camerei

Despre Gealan
Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. In prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate în Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu cca 600 firme partenere în Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.