Inapoi

Oglinda usoara ca o pana

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
oglinda1

„Specchiopiuma" este o oglinda foarte usoara, facuta dintr-o pelicula de poliester (PET) peste care s-a aplicat un strat de aluminiu metalizat, totul montat pe o structura din aluminiu. Greutatea scazuta, aproximativ 1,5kg/mp, permite o instalare rapida si usoara a unor suprafete de dimensiuni impresionabile, pana la 6 x 1,4m, recomandata in multe domenii de utilizare, de la tavane suspendate pana la decoruri de teatru.

Pelicula metalizata are bune caracteristici optice datorita unei grosimi reduse de numai 25microni; astfel incat nu arata refractiile si nici efectul de „dimmer" si este disponibil un film Translux care permite efecte de lumina si transparenta pentru anumite aplicatii.

Varianta de asamblare a componentelor cat si gradul de particularizare fac din acest produs unul foarte adaptabil pentru diferite zone de lucru si aplicatii. Structura din aluminiu, capabila sa se auto-sustina, permite montarea unor elemente de fixare ale spoturilor. Datorita materialelor, problema sigurantei transportului este depasita pentru ca acest tip de oglinda nu se sparge.

 

Mai multe informatii gasiti pe www.materia.nl

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa