Inapoi

Planseele prefabricate din lemn cu placi multicui Posi-Strut si mansarda prefabricata din grinzi cu zabrele, atractia vizitatorilor la targul de constructii din luna mai de la Rom-Expo!

Publicat de MITEK, la
O noua companie s-a alaturat grupului MiTek in vederea producerii de sarpante prefabricate si structuri speciale din lemn. Aceasta a participat si expus la Targul de constructii de la Rom-Expo din luna mai 2010 o casa complet prefabricata. Planseul constructiei a fost realizat din grinzi cu zabrele din lemn si placi multicui tip Posi-Strut, tehnologie de varf a grupului MiTek, care inlocuieste cu succes planseul din beton. Avantajul este reprezentat de costurile scazute si de timpul redus de executie, avand aceeasi parametri ca si planseul din beton. Mansarda a fost realizata deasemenea in sistem prefabricat, asamblata cu placi multicui dupa principiul grinzilor cu zabrele.
Compania se numeste Euro-Hale, cunoscuta ca una din cele mai vechi companii in domeniul confectiilor metalice (proiectare si constructii de hale metalice) care in 2010 a luat decizia de a-si extinde activitatea si in domeniul constructiilor si sarpantelor prefabricate din lemn asamblate cu placi multicui. Astfel, Euro-Hale a achizitionat o linie moderna de fabricare a sarpantelor si caselor pe structura usoara din lemn investind peste 250.000 euro in ecipamente.