Inapoi

Profilul Classic al tiglei GERARD va beneficia de un discount de 20% pana la 31 august

Publicat de FINAL DISTRIBUTION, la


Pentru un acoperis cu o suprafata de 200 mp clientii vor economisi pana la 700 euro
 
Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD in Romania, anunta un discount de 20% pentru tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD in perioada 15 iulie - 31 august. Promotia este valabila pentru tigla GERARD Classic, culorile Charcoal (negru), Redwood (rosu terracotta), Chestnut (maro) si Spanish Red (rosu).

„GERARD Classic rezista si confera siguranta in orice conditii climatice. In plus, datorita aspectului simplu, profilul GERARD Classic este potrivit pentru orice stil arhitectural, de la case si pana la proiecte comerciale. Economiile pe care clientii profilului Gerard Classic le pot face in aceasta perioada echivaleaza practic cu un sistem complet de jgheaburi si burlane pentru acoperis, din kitul complet GERARD " declara Dan Mircescu, Directorul General Final Distribution.

GERARD este pozitionat pe segmentul premium al tiglei metalice, imbinand rezistenta specifica tiglei ceramice traditionale cu greutatea redusa a tiglei metalice. Greutatea de aproape sase ori mai mica decat cea a tiglei traditionale din ceramica nu afecteaza structura sarpantei si conduce la economii la costurile de constructie ale sarpantei.

Gerard Classic este o tigla profilata pe modelul tiglei traditionale, fiind potrivita oricarui tip de acoperis datorita simplitatii sale, cu modele geometrice mai mult sau mai putin pronuntate. Are o aplicabilitate la panta de minimum 12o si este disponibila cu finisaj texturat, pe culori clasice si contemporane.

Prezent in Romania din 2006, in 10 variante coloristice si 6 tipuri de profile, GERARD a inregistrat in 2009 un volum de vanzari de peste 200.000 mp, devenind astfel cel mai important jucator pe piata acoperisurilor metalice cu acoperire de piatra, piata estimata la aprox. 250.000 mp. Tigla GERARD reprezinta asadar peste 85% din piata invelitorilor din aceasta categorie. Volumul de vanzari realizat de GERARD in 2009 a pozitionat Romania in top 3 al celor mai dinamice piete de desfacere GERARD din Europa.

Portofoliul GERARD de pe piata din Romania s-a largit in luna mai 2010 cu un nou profil cu specific mediteranean - GERARD Milano.

Promotia GERARD Classic este disponibila in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).


______________________________________________________________________

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION activeaza ca importator si distribuitor pe piata invelitorilor premium din Romania din anul 2006, cand devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda (inventatorul tiglei metalice cu
acoperire de piatra naturala, cu o experienta in domeniu de la 1957), la sfarsitul anului 2009 Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD, peste 85% din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.
Final Distribution, detine in portofoliu sau si membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA produse de compania Doerken din Germania. In luna aprilie 2010, Final Distribution a lansat oficial in Romania ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de KEYSTONE - Irlanda de Nord, dupa o perioada de testare a brandului pe piata romaneasca, incepand cu a doua parte a anului 2009.

Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro, www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro.
Blog: www.DespreAcoperisuri.ro
Follow Gerard on Facebook and Twitter.
Follow Keylite on Facebook and Twitter.