Inapoi

Puma City remodelat pentru Cupa Mondiala 2010

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
Dupa debutul PUMA City in Boston anul trecut, PUMA a reproiectat containerul masiv cu articole de retail pentru a crea un nou spatiu in New York schimbare care coincide cu Campionatul Mondial de Fotbal 2010. Cu un spatiu mai mic, PUMA City NY, dispune de doua containere de transport maritim separate si configurate ca un spatiu de retail de catre arhitecti LOT-EK si constructorul SG Blocks, creator al Casei Harbinger.

PSFK a fost pe scena si a realizat fotografiile prezentate aici. Doua rampe mari coboara din containerele de 40 de picioare si aproape dubleaza spatiul interior de la 320 de metri patrati la 560 de metri patrati, potrivit unui comunicat de presa.

Pe partea opusa, la intrare, decupajele in containere permit accesul la interior, si in acelasi timp, creeaza un copertina si o rampa de acces in magazin. Evident, instalarea pentru retail are un caracter comercial, dar PUMA intentioneaza, de asemenea, sa sarbatoreasca jocul frumos prin festivitati, cum ar fi turnee de ping-pong, jocuri de foosball, muzica live, si activitati desfasurate pe un teren mic.Mai multe informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com