Inapoi

Re:Focus House Dazzles the Internet!

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
Autor: Preston KoernerCu omologul European la Solar Decathlon acum complet, echipa de la Universitatea din Florida pleaca acasa cu premiul Internet castigat in urma votului online deschis in timpul concursului.

Casa lor, Proiectul RE: FOCUS, amesteca intr-un mod frapant trei elemente ale caselor istorice din Florida - un pridvor deschis acoperit, un breezeway orientat spre vanturile predominante, si un invelis poros respirabil.In poza de mai sus vedem fatada in pozitia sa inchisa. Ecranul de lemn se pliaza pentru a crea o zona umbrita a pridvorului si se inchide pentru a evita acumularea de caldura solara in interior.


Proiectul RE: Focus a fost construit cu module prefabricate care sunt conectate printr-un dogtrot breezeway. Un cadru de otel sustine un invelis solar de 12.42 kW , un perete de tuburi solare de 2.18 kW , si restul elementelor.

Interiorul este la fel de contemporan si verde luminos ca exteriorul. Aparate de iluminat cu LED, un tablou de bord si aplicatii eficiente completeaza aspectul general, facand ca aceasta casa sa merite numele de cea mai buna pe internet.


Mai multe poze si informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com