Inapoi

Rockwool, leader de piata in solutii de izolare pe baza de vata bazaltica, a lansat noul website al companiei

Publicat de ROCKWOOL ROMANIA, la
rockwool-02 copy


Noul website este o sursa de informare pentru arhitecti, constructori si beneficiari - cuprinzand informatii detaliate despre solutiile Rockwool in izolarea constructiilor civile si industriale.

In noua varianta modernizata veti putea consulta si descarca atat fise tehnice, documentatii si aplicatii tehnice ale produselor cat si informatii despre eficienta energetica, mediu si protectia la foc.

 

Va invitam in lumea Rockwool la www.rockwool.ro.

Grupul Rockwool este liderul mondial in productia de vata minerala bazaltica - un material ce imbunatateste calitatea vietii si contribuie la atenuarea problemelor de mediu, precum efectul de sera, smog-ul si ploaia acida. Termoizolatia Rockwool ne ofera un mediu interior placut, protejandu-ne de frigul patrunzator de afara. In climatele cu temperaturi ridicate, vata minerala bazaltica ajuta la pastrarea temperaturilor racoroase la interior.

Compania a fost infiintata in 1909. In prezent, grupul are peste 8500 angajati si 21 de fabrici pe trei continente si dispune de o retea mondiala de reprezentare prin birourile comerciale, partenerii si distributorii sai. Sediul central si Departamentul de cercetare, dezvoltare si protectie a mediului se afla in Danemarca, orasul Hedehusene, in apropiere de Copenhaga.

Izolatia Rockwool este unul dintre putinele produse care poate economisi de mai mult de 100 ori energia utilizata pentru fabricarea sa. Contribuie la conservarea resurselor insuficiente de energie si contribuie la reducerea poluarii si emisiilor de CO2 prin minimizarea consumului de combustibil.

Una dintre cele mai importante calitati ale produselor Rockwool este capacitatea de a rezista la temperaturi de peste 1000°C. Utilizata corect, vata bazaltica Rockwool actioneaza ca o bariera impotriva focului - intarziind cu zeci de minute vitale propagarea focului si salvand in acest mod vieti.

 

Persoana de contact: Director general ing. Florin Popescu
Tel: 021 233 44 40
E-mail: info@rockwool.ro  
AdresaWeb: www.rockwool.ro