Inapoi

ROMTHERM - expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului

Publicat de ROMEXPO, la
ROMTHERM - Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, va avea loc între 14-17 martie 2019, în Centrul Comercial ROMEXPO.
Untitled-1

ROMTHERM reprezintă platforma ideală atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

ROMTHERM este locul de întâlnire al celor mai importante firme care produc, distribuie și importă branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.

Profilul expozantului: Producatori și importatori de aparatură pentru instalații de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalații de alimentare cu gaze, instalații tehnologice, instalații termice, de încălzire, instalații de ventilare, climatizare, frigorifice, produse și instalații cu rol în securitatea la incendiu, asociații de profil.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.romtherm.ro.