Inapoi

Sisteme de obloane Gealan pentru locuinta dumneavoastra

Publicat de GEALAN ROMANIA , la

Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi prezinta sistemul de obloane cu ajutorul carora puteti oferi un aspect retro, rustic sau modern locuintei dumneavoastra, dar in acelasi timp va puteti bucura de rezistenta la deteriorare si intemperii, de protectie impotriva zgomotului de afara si de prevenirea a intrarilor prin efractie. In plus, sistemul are o suprafata exterioara neteda si usor de intretinut, ceea ce faciliteaza curatarea.

"In comunitatile aglomerate, pastrarea unei atmosfere intime si securizarea propriei locuinte a devenit o preocupare importanta pentru fiecare dintre noi. Datorita sistemului unic de inchidere a obloanelor, ambele probleme sunt rezolvate intr-o maniera cocheta si eleganta, beneficiind totodata si de un aspect decorativ deosebit datorita diversitatii formelor si culorilor obloanelor care se integreaza perfect oricarui stil arhitectural", a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan Romania.

Exigentele cu privire la stabilitate sunt foarte ridicate, in special la rulourile colorate destinate zonelor cu soare puternic. Din acest considerent s-au folosit profile cu sectiune mare si armaturi de dimensiuni mari.

Puteti alege atat obloanele cu lamele fixe cat si pe cele mobile, in functie de nevoile dumneavoastra. Daca doriti sa reglati individual patrunderea luminii in cladire, sunt recomandate obloanele cu lamele mobile pentru a crea o atmosfera unica in locuinta dumneavoastra. Daca, din contra, doriti sa excludeti de la inceput patrunderea luminii, optati pentru varianta inchisa cu profile pline.Despre GEALAN Romania


GEALAN Romania este subsidiara din Romania a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator. A fost infiintata in 1997 avand ca obiect de activitate, in prima faza, comercializarea produselor marca GEALAN, din 1999 trecand la productie proprie. In prezent GEALAN Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. GEALAN colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania livrand acestora componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Compania mai livreaza profile si catre pietele din Bulgaria, Republica Moldova si Germania.


Pentru mai multe informatii despre Gealan Romania CLICK AICI.