Inapoi

Solutia dumneavoastra pentru constructii metalurgice

Publicat de ZAMBELLI METAL, la
Istoria de 50 de ani a grupului ZAMBELLI a inceput cu o afacere in renovarea acoperisurilor de biserici. Fratii ZAMBELLI si-au facut in curand un nume in afaceri, in special cu un mod de lucru inovator, precum si realizarea de sarcini speciale si dificile. Astazi, grupul are peste 3000 de angajati la 8 sedii in 4 tari.

Cu ajutorul cunostintelor in manipularea otelului, cuprului, zincului, aluminiului, etc, ZAMBELLI este unul dintre liderii companiilor de prelucrari metalice. Fiecare dintre produsele noastre arata inalta calitate si utilizarea practica: de la drenajul acoperisului si sistemul de invelitoare RIB-ROOF de acoperis si fatada, de la lucrari industriale de metal pana la sisteme de rafturi.

ZAMBELLI doreste sa imparta aceasta cunoastere cu Dumneavoastra! Acesta este motivul pentru care primiti suportul nostru tehnic, profesional si informatii personale de consiliere.

In anul 2005 s-a facut un nou pas de catre grupul ZAMBELLI, infiintandu-se societatea ZAMBELLI METAL SRL., in Sfantu Gheorghe, jud. Covasna.

In noua societate, in afara de productia de componente pentru sistemele de drenaj, s-a investit in mai multe masini CNC:

- AMADA LC 3015 - X1 - CNC pentru debitare cu tehnologie laser

Cu acest utilaj se pot taia table in configuratii complexe din:

- otel max 15 mm

- inox max 5 mm

Utilizand tehnologie laser pentru debitarea tablei, calitatea taierii va fi impecabila, precizia taierii fiind de +/- 0,1 mm

Formatul maxim al tablei care poate fi prelucrat pe laser este 3000 x 1500 mm.

- AMADA CNC 130 - 3 - abkant pentru indoiri de mare precizie,

Aceste utilaje aduc productivitatea la un nou nivel, sunt utile pentru productii de serie la lungimi de maxim 3000 mm ( in functie de grosimea tablei)

- Aparate de sudura MIG - MAG

In afara de debitarea prin laser, indoirea pe abkant si sudura, la cerere noi putem asigura si:

- aprovizionare cu tabla pentru comenzi

- executie in ACAD a desenelor ce nu sunt pe suport magnetic sau electronic

- suntem specializati si in confectii metalice clasice.

In acelasi timp personalul nostru calificat poate sa asambeleze,la cerere, diverse piese.

Zambelli Metal este solutia dumneavoastra pentru prelucrari metalurgice.