Inapoi

Soluția Sika pentru ancorări la temperaturi scăzute

Publicat de SIKA Romania, la
Sika România își extinde, pe durata sezonului rece, portofoliul de produse de ancorare cu adezivul pe bază de epoxi-acrilat Sika AnchorFix-2+ Arctic, special destinat utilizarii la temperaturile specifice perioadei de iarna.
Screenshot_4

Ancora chimică Sika AnchorFix-2+ Arctic permite execuția ancorajelor la temperaturi ale mediului ambiant și ale stratului suport cuprinse între -25 °C și +20 °C, singura condiție fiind aceea că la momentul aplicării temperatura cartușului trebuie să fie pozitivă.

Având în vedere faptul că produsul Sika AnchorFix-2+ Arctic este formulat pentru a satisface necesitățile constructorilor în anotimpul friguros, acesta va fi disponibil în intervalul decembrie 2018 - martie 2019, fiind încadrat în categoria produselor de stoc sezonier.

Totodată, știind că pe timp rece o mare parte a activității în construcții se desfășoară la interior sau în spații închise, protejate sau încălzite, dorim să va informăm că pentru aceste situații, clienții noștri vor avea la dispoziție și varianta clasică a produsului și anume Sika AnchorFix-2+, care se aplică la temperaturi cuprinse între +5 °C și +30 °C.

Înaintea oricărei utilizări consultați cu atenție cea mai recentă versiune a Fișei Tehnice a Produsului sau solicitați consiliere din partea Consultantului Tehnic Engineered Refurbishment Sika România.

Așadar, pentru ancorajele ce se vor executa în intervalul de timp friguros, vă recomandăm:

• Sika AnchorFix-2+ Arctic - pentru lucrări la exterior și pentru lucrări la interior (la temperaturi de aplicare cuprinse între -25 °C și +20 °C)
• Sika AnchorFix-2+ - pentru lucrări la interior (la temperaturi de aplicare permanent pozitive, cuprinse între +5 °C și +30 °C)

AFLĂ MAI MULT