Inapoi

Studiu de caz Hidroplasto - Reabilitare hotel - Bucuresti

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
hidroplasto_studiu_de_caz
OBIECTIV REABILITARE HOTEL- Bucuresti

SITUATIE


Cladirea existenta este cu 5 nivele, cladirea noua este cu 4 nivele.
Rostul dintre cele 2 cladiri este de 10 cm.
Se cere impermeabilizarea rostului.

 

Proiect HIDROPLASTO®
REZOLVARE


Acoperirea rostului de 10 cm dintre cele 2 cladiri si impermeabilizarea acestuia se face cu un profil DEFLEX® WOD550, una din aripi fiind la 90° fata de cealalta. (desen anexat).
Proiectul in care se prezinta configuratia profilului DEFLEX® WOD550 a fost intocmit dupa detaliu care prezinta configuratia rostului pe intreaga lungime a acestuia. (L-jonctiune)
Profilul WOD550 L-jonctiune necesar pentru acoperirea rostului se fabrica in Germania la firma DEFLEX® dupa desenul anexat.

Montarea incepe prin curatirea suprafetelor pe care va fi montat. Se introduce profilul in zona de montare si se muleaza pe suprafata pentru care a fost construit. Aripa profilului DEFLEX® WOD550 L-jonctiune la 90° se fixeaza pe peretele cladirii cu 5 etaje si se asigura cu dibluri pana. Se face sudura cu membrana hidroizolanta pe ambele laturi. Se sudeaza o noua membrana peste profilul montat astfel incat sa acopere si diblurile (membrana se aplica pana in zona gofrata a profilului). Din acest moment rostul este impermeabilizat.
Miscarea asigurata de profil este de 60mm in toate directiile.