Inapoi

Tigla Tectura - sfideaza rutina in desig

Publicat de BRAMAC SISTEME DE INVELITORI, la
bramac
bramac - 200x75Compania Bramac lanseaza pe piata romaneasca un nou produs: tigla din mortar de ciment Tectura. Rezultat al unui impresionant efort de cercetare si dezvoltare depus de specialistii din laboratoarele Bramac, tigla Tectura produce un impact semnificativ pe piata sistemelor de invelitori.
Tigla Tectura are suprafata neteda, aducand noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv si tehnologic, fiind recomandata atat pentru constructii noi cat si pentru renovarea acoperisurilor existente.

Tectura - stil si rafinament
Tigla Tectura cu suprafata Protector, disponibila in culori adecvate tiglei, imbina traditia cu tehnologia moderna. Traditie: intrucat ingredientii sunt materii prime naturale - nisip e cuart, ciment si pigmenti anorganici; modernitatea tehnologica intervine in procesarea nepoluanta, dupa o reteta proprie in productie automatizata, urmarindu-se pe tot parcursul fluxului de fabricatie asigurarea calitatii produselor, prin respectarea normei europene EN 490.

Cu suprafata Protector, tigla Tectura actioneaza ca un scut impotriva conditiilor extreme ale naturii, pastrandu-si in acelasi timp rafinamentul specific Bramac.
Lansarea Tectura pe piata din Romania este dovada consecventei in contextul strategiei companiei Bramac de a pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse adecvate cerintelor pietei, la preturi atractive. Produsul va fi disponibil la toti distribuitorii autorizati Bramac, incepand cu luna aprilie 2010.

Tigla Tectura. Caracteristici tehnice
Suprafata: neteda, Protector
Dimensiuni: 332 * 420 mm
Necesar: cca.11 buc / mp
Produs disponibil in doua culori: rosu caramiziu si antic
Ca si celalalte produse Bramac, tigla Tectura beneficiaza de 30 de ani garantie.

Despre Bramac

Beneficiind de puterea si know how-ul celor doua concerne mondiale care stau la baza sa, sau - Bramac a reusit sa se impuna pe piata europeana de profil, fiind prezent in tari precum: Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Bulgaria, Serbia-Muntenegru, Bosnia-Herzegovina.
Incepand cu anul 2008 Bramac este prezent si in alte doua tari : Albania si Macedonia.

Prezenta Bramac in Romania a inceput din anul 1995, prin infiintarea filialei "Bramac Sisteme de Invelitori", cu sediul in Brasov si desfasurand o activitate de import si distributie a produselor Bramac pe piata romaneasca.

In septembrie 2004 Bramac a inaugurat , la Sibiu, prima sa fabrica din Romania. Fabrica este destinata productiei de tigle si sisteme complete de accesorii la standardele internationale Bramac, iar procesul de productie respecta normele in vigoare de protectie a mediului inconjurator.