Inapoi

Transformarea LEGO a unei bucatarii

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
lego

Autor: Diane Pham

 

Cu siguranta va sunt cunoscute jocurile cu piese LEGO care pot fi asamblate pentru a da forma volumelor din imaginatia noastra. Designerii parizieni Simon Pillard si Philippe Rosetti au demonstrat prin proiectul Bucatariei Munchausen Lego, ca nu esti niciodata prea mare pentru a te juca cu LEGO.

 

Acest proiect s-a dezvoltat in jurul unei insule de mobilier IKEA care a fost imbunatatita cu mai mult de 20 000 de piese LEGO. Desi pare o joaca, intregul proces le-a luat designerilor mai mult de o saptamana pentru a-l duce la bun sfarsit. Rezultatul in schimb a meritat efortul, prezentandu-se ca un mozaic interesant si atractiv. Designerii au incorporat si alte elemente, cum ar fi scaunele LEGO cu modele indraznete si care pot fi din material plastic sau din metal, accesorii care sa puna in valoare bucataria si un borcan care aduce cu fata simpaticului omulet LEGO.

 

Asa ca daca sunteti intr-un impas si nu stiti din ce material sa va faceti blatul de la bucatarie, in drum spre casa puteti sa va opriti intr-un magazin de jucarii si sa cumparati o cutie sau mai bine, o suta de cutii de LEGO si spor la asamblat!

 

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa