Inapoi

TRIMO ROMANIA - Trimo Architectural Awards 2009

Publicat de TRIMO ROMANIA , la

TRIMO este o companie slovena care a revolutionat in urma cu un deceniu si jumatate piata europeana a materialelor de constructii prin introducerea in fabricatie a panourilor antifoc cu vata minerala.
TRIMO este o companie organizata in acord cu principiile moderne, cu o capacitate tehnologica recunoscuta in intreaga Europa si piete de desfacere in: Germania, Franta, Spania, Austria, Marea Britanie si alte 40 de tari din afara Europei. Raporturile anuale arata o crestere de pana la 140% a exporturilor si a imbunatatirii serviciilor si produselor oferite.

Firma TRIMO detine controlul unor tehnologii performante, prin care asigura materiale de constructie de cea mai buna calitate. TRIMO isi asuma raspunderea pe tot parcursul procesului de constructie, incepand cu etapa de proiectare si pana la finalizarea constructiei, oferind solutii complete.

TRIMO are propriile departamente de dezvoltare, design, asamblare si service precum si propria linie de productie. Astfel firma ofera clientilor solutii complete si inovatii de ultima generatie, prin dezvoltarea in cadrul propriilor fabrici a unor sisteme de o reala calitate.

Mai multe informatii despre produsele Trimo gasiti AICI.