Inapoi

Un nou brand de ferestre de mansarda, KEYLITE

Publicat de FINAL DISTRIBUTION, la
kylite1

Compania FINAL DISTRIBUTION a lansat in luna iunie 2009 un nou brand pe piata romaneasca, ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de catre compania irlandeza KEYSTONE.

Decizia de a importa aceste produse s-a luat in vederea completarii gamei de produse pentru acoperis, furnizate de catre FINAL DISTRIBUTION. "Intentia noastra este de a oferi distribuitorilor posibilitatea achizitionarii unui sistem complet pentru acoperis, pentru a beneficia de toate avantajele ce decurg din colaborarea cu un unic furnizor. Am considerat oportuna lansarea ferestrelor de mansarda KEYLITE in acest moment, diversificarea gamei de produse fiind un avantaj in conditiile actuale de piata. Produsele KEYLITE respecta pozitionarea premium a produselor deja existente in portofoliu: GERARD si DELTA, deci integrarea lor se va face in mod natural. Suntem convinsi ca produsele vor fi primite cu entuziasm pe piata, in conditiile in care avem sustinerea retelei noastre de distribuitori, iar produsele din gama KEYLITE raspund standardelor de calitate impuse de catre clienti" a declarat Dan Mircescu, directorul general al companiei.

KEYLITE cuprinde o gama larga de ferestre de mansarda, cu articulatie mediana si superioara, ferestre rezistente la umezeala excesiva pentru bai si bucatarii, ferestre atic, ferestre pentru renovari, trape de acces pe acoperis, luminatoare si accesorii dezvoltate de catre compania Keystone, cu sediul principal in Cookstown, Irlanda de Nord. Ferestrele KEYLITE sunt disponibile intr-o gama de 9 tipodimensiuni.


Inovatia KEYLITE

KEYLITE detine in portofoliu un produs inovativ, protejat prin patent : Ferestrele de mansarda cu jaluzele interioare, integrate intre foile de geam, ce se manevreaza magnetic. Acest produs aduce o serie de beneficii clientilor:

• Jaluzeaua se afla intr-un mediu complet lipsit de praf, deci nu se murdareste 
• Se elimina necesitatea intretinerii periodice a ruloului
• Sunt protejate impotriva deteriorarii 
• Imbunatatesc coeficientul de transfer termic al ferestrei
• Manevrare foarte facila, cu maner de actionare magneticProdusele KEYLITE
sunt sustinute de servicii pre si post-vanzare excelente, recunoscute pe piata din Irlanda. Compania irlandeza, care a inceput fabricarea ferestrelor KEYLITE incepand cu anul 2000, urmareste in permanenta adaptarea produselor sale cerintelor pietei si mentinerea unui standard ridicat in productie. Fiecare fereastra KEYLITE iese pe piata cu eticheta individuala cu cod de identificare, ce permite trasabilitatea produsului si imediata asociere cu caracteristicile sale: tip, dimensiuni, finisaje. Comunicarea acestui cod da posibilitatea comenzii facile a accesoriilor potrivite produsului, accesorii pe care clientul le solicita ulterior achizitionarii ferestrei.

 

Ferestrele KEYLITE sunt realizate din lemn de pin stratificat, imbinat pe contrafibra - procedeu ce asigura lemnului rezistenta si sunt tratate prin impregnare - pentru a oferi lemnului protectie impotriva ciupercilor si a mucegaiului. Lemnul este protejat la suprafata cu doua straturi de lac, ce-i confera rezistenta la umezeala, un aspect fin uniform si intretinere usoara.
Ferestrele KEYLITE beneficiaza de garantie de 10 ani, fiind concepute sa reziste pe orice vreme. Ferestrele KEYLITE sunt testate si certificate conform standardului de calitate a British Board of Agreement.

Compania FINAL DISTRIBUTION isi desfasoara activitatea in Baicoi incepand cu anul 2006 fiind importatorul exclusiv al brandurilor Gerard (tigle metalice cu acoperire de piatra, produse de Ahi Roofing - Noua Zeelanda) si Delta (membrane pentru acoperisuri si fundatii, produse de Dorken -Germania). 
www.finaldistribution.ro

Contact: Bianka Dobre, director marketing, tel: 0728 305 419