Inapoi

Unul din 10 parteneri Gealan a ales sa cumpere online din magazinul store.gealan.ro

Publicat de GEALAN ROMANIA , la
· 60 de parteneri au lansat deja 2.300 de comenzi in magazinul virtual, totalizand aproximativ 2 milioane de euro;
· Partenerii pot obtine informatii sau pot plasa comenzi 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana;
· S-a eficientizat forta de munca prin reducerea numarului de documente primare completate si inregistrate;


Bucuresti, 14 iunie - Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi a implementat un nou sistem informatic, fiind creat magazinul virtual store.gealan.ro, dedicat partenerilor sai, prin care acestia pot efectua comenzi online. Astfel, procesul comercial si financiar este eficientizat atat pentru acestia cat si pentru companie. În aproape un an si jumatate de la lansare, au fost inregistrate si onorate aproape 2.300 de comenzi online, acestea totalizand o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.

"Dintre cei 600 parteneri din portofoliu, in primavara acestui an aproximativ 60 erau deja utilizatori ai magazinului virtual, unii ocazional, altii zilnic. Saptamanal, se mai adauga cel putin cate un client nou. Acest lucru ne confirma faptul ca sistemul implementat satisface nevoile partenerilor nostri. Un avantaj major este reprezentat de faptul ca volumul comenzilor plasate este usor de urmarit, cu ajutorul un contor special, iar clientul primeste imediat confirmarea comenzii. Vorbim deci despre un castig important de timp si bani, atat pentru compania noastra, cat si pentru client", a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan Romania.

La efectuarea unei comenzi pe store.gealan.ro, partenerilor li se pun la dispozitie cataloage in care isi pot cauta articolele, pot vedea diferite profile cu diferite dimensiuni, fotografii, dar pot vizualiza si ce comenzi au deschis, sau ce facturi au de platit. Acestia au posibilitatea sa defineasca, sa editeze si sa stearga comenzi si cotatii, sa vizualizeze facturi si comenzi inchise sau sa se informeze despre produse, prin intermediul structurii arborescente de cautare, cu un continut distinct si personalizat pentru fiecare utilizator, in functie de nevoile sale.

Despre Gealan
Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. În prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu cca 600 firme partenere in Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.