Inapoi

Viziunea Fakro premiată la Târgul BUDMA din Polonia, ediția 2019

Publicat de FAKRO ROMANIA, la
Târgul BUDMA a avut loc la Poznań, Polonia între 12-15 februarie, fiind cel mai important eveniment internațional dedicat industriei construcțiilor și arhitecturii din Polonia și unul dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est, la care Grupul Fakro a înregistrat o prezență continuă încă de la inființarea companiei în anul 1991.
Untitled-1
Vreme de 4 zile de neuitat ne-am bucurat de atmosfera captivantă a evenimentului, dar și de numărul mare de vizitatori atrași de faima și complexitatea târgului (gama completă de produse prezentate, decor spectaculos și sesiuni profesionale de prezentări).

Creativitatea și viziunea companiei demonstrate în amenajarea celor două standuri Fakro au condus la câștigarea prestigiosului premiu ACANTHUS AUREUS, pentru cel mai spectaculos decor.

"Suntem încântați ca standurile noastre au fost atât de apreciate, deoarece prin designul acestora am încercat să ilustrăm cât mai bine filosofia Fakro. Ferestrele oferă un sentiment de apropiere cu natura, astfel că verdele și pădurea au fost elementele dominante în expoziția noastră. Produsele Fakro, prietenoase cu mediul înconjurător, oferă soluții eficiente de economisire a energiei și a resurselor naturale, în timp ce soluțiile noastre smartHome asigură o experiență completă de control și confort", a declarat Sławomir Gawlik, Directorul de Marketing al Grupului Fakro.
 <p style="text-align: center;"><a href="https://www.fakro.ro/stiri/comunicate-de-presa/viziunea-fakro-premiata-la-targul-budma-din-polonia-editia-2019./" _mce_href="https://www.fakro.ro/stiri/comunicate-de-presa/viziunea-fakro-premiata-la-targul-budma-din-polonia-editia-2019./" target="_blank" style="" _mce_style="">Târgul BUDMA din Polonia, ediția 2019</a></p>