Inapoi

WELLNESS LAGHETTO

Publicat de LAGHETTO, la
laghetto

 

PISICNE LAGHETTO este o companie italiana, care activeaza in domeniul piscinelor de la inceputul anilor 1970 si este renumita in intreaga lume ca o companie lider in domeniu. De asemenea detine brevetul pentru cele mai importante inovatii de pe piata .

Avand ca partener important Studio Bizzarro "Arhitectura del Benessere", care in peste 20 de ani de activitate a proiectat unele dintre cele mai cunoscute Cluburi Wellness italiene si a realizat sute de proiecte, astazi PISCINE LAGHETTO va poate oferi o gama larga de posibilitati pentru realizarea viselor dumneavoastra .
Bogata experienta castigata pe parcursul anilor si tehnologia inovativa, combinate cu apa ca element esential, ii permit companiei PISCINE LAGHETTO sa gaseasca cele mai inovative solutii pentru relaxare si wellness . Apa ca element magic, poate reda armonia dintre om si mediul inconjurator, dintre suflet si trup, acesta fiind secretul centrelor wellness PISCINE LAGHETTO.

Astazi viata este haotica si frenetica, dar PISCINE LAGHETTO va ofera o oaza de liniste, unde veti avea parte de confort si relaxare . Un loc special unde apa , luminile, culorile si aromele sunt surse de armonie pentru trup .
Datorita profesionalismului si atentiei, PISCINE LAGHETTO va ofera posibilitatea plecarii intr-o calatorie de altfel imposibila, o adevarata calatorie in marile de wellness, din care va veti intoarce "nou nout" .

www.piscinelaghetto.com.ro


Interviu Sergio Bizzarro
Farmecul stilului italian in proiectarea centrelor pentru wellness
Grija permanenta pentru frumusetea, sanatatea si fortificarea corpului uman, astazi cunoscuta si sub numele de wellness, a condus la dezvoltarea si cresterea rapida a unui sector de turism si comert în Europa.
Astfel, se creaza numeroase ocazii de afaceri pentru antreprenorii gata sa profite de aceste oportunitati cu investitii specifice corespunzatoare.
Un numar tot mai mare de oameni doresc sa beneficieze de rezultatele acestor facilitati, foarte importante pentru mentinerea in buna forma fizica si armonia spirituala, prin atingerea unei stari psihofizice de bunastare fizica, mentala si spirituala.
In acest domeniu s-a nascut si s-a specializat în Italia disciplina cu specialitatea in proiectare care poate oferi întreprinzatorilor si clientilor raspunsuri definitive, care înainte erau de neconceput.
Bizzarro Studio & Partners a atins in Italia în peste 20 de ani de activitate,o experienta importanta in domeniile de consultanta si proiectare a acestor structuri pentru ospitalitate, sanatate si bunastare, cu o conotatie puternic legata de conceptia si stilul italian, realizand proiecte care au scopul de a transmite stari emotionale si senzoriale memorabile.
Studio Bizaro, lider italian in domeniu, are la activ cateva zeci de realizari de succes si este specializat în proiectarea de hoteluri si statiuni avand ca vocatie placerea de a petrece timpul pentru relaxare în locatii prestigioase cu design elegant si inovativ, cu dotari complete pentru bunastare ; centre Spa si Terme unde apa nu are numai scop curativ dar se regaseste mai ales in distractie, relaxare si sursa de emotii. Beauty Farm si Spa, participa impreuna la o imagine de prestigiu , la tratamentul riguros al functionalitatii. Wellness Club si facilitati pentru activitati fizice care combina o logistica impecabila, rafinamentul tehnologic si spatiul disponibil folosit eficient si profitabil.
Designul arhitectural este inspirat din criterii de proiectare care pun în centrul oricarui mediu cautarea unui stil de viata care vizeaza wellnessul. Imaginea exclusiva si sofisticata creata de Studio Bizarro in propriile lucrari pune întotdeauna în spatele proiectului viitoarea gestiune a structuriilor proiectate.
Logistica, alegerea de materiale si echipamente , activitatea de întretinere a lor, tehnologiile si economisirea energiei, cercetarea avansata a detaliului tehnologic, utilizarea optima a personalului sunt valutate cu atentie si reprezinta mereu punctul de plecare pe care proiectul este dezvoltat. Investitiile si resursele sunt atent analizate si utilizate avand ca prioritate amortizarea investitiei. Acest lucru se datoreaza faptului ca structurile trebuie sa reprezinte pentru investitorii si profesionistii care le gestioneaza o sursa sigura de profit si nu o sursa de probleme economice si de management.
Pe aceasta baza Studio Bizzarro & Partners , creaza si proiecteaza structuri care aduc oamenii intr-o lume exclusiva care atinge o experienta unica. Proiectarea in domeniul wellness, pentru arhitectul Bizzarro este un joc cu apa, cu aburul, cu sunetele, cu scenografia prin folosirea cat mai potrivita a culorilor si a luminii; indicand trasee cu invizibile strazi aromate, atingerea materialelor pe piele , crearea emotiilor, amenajarea scenariilor; realizarea senzatiei de a trai o poveste adevarata.
In acelasi timp, scopul este de a transporta oamenii intr-o dimensiune senzuala, astfel încat fiecare experienta poate fi emotionala, exclusiva, intima, unica si memorabila.
De astazi, multumita contractului de parteneriat incheiat cu Piscine Laghetto, Studio Bizzarro & Partners va incepe sa lucreze si in Romania,aducand propria experienta si capacitate proiectuala la dispozitia persoanelor care doresc sa intre pe aceasta piata promitatoare, bazandu-se pe experienta dobandita în urma studiului în mai multe tari cu o serie de realizari care i-au facut pe utilizatori sa viseze,ducand spre succes numeroase initiative antreprenoriale

www.studiobizzarro.it