Inapoi

Workshop "verde" organizat de Romania Green Building Council: Hoteluri verzi si in Romania

Publicat de SPATIULCONSTRUIT, la
romanian_green_building_council

Ne face placere sa va anuntam urmatorul workshop "verde" organizat de Romania Green Building Council:

Greening our Hotels - Hoteluri verzi si in Romania

Va invitam sa ascultati, sa invatati si sa discutati cu experti din sectorul constructiilor ecologice si eficiente din punct de vedere energetic.

Ce: Un workshop de o zi, util persoanelor cu functii de conducere din industria hoteliera, arhitectilor, designerilor, inginerilor, specialistilor in tehnologie, mediului academic, si altor persoane interesate de a beneficia de avantajele designului eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul.

Cand: 20 Februarie 2009 

Unde: JW Marriott - Bucuresti 

Cat costa: Inregistrati-va pana la 11 Februarie si beneficiati de discounturi semnificative: 
Taxa de 75 Euro pentru membrii RoGBC (incepand cu 12 ianuarie, taxa este de 110 Euro)
Taxa de 190 Euro pentru non-membri (incepand cu 12 ianuarie, taxa este de 225 Euro). Formularul de inregistrare este disponibil aici

Traineri:

Kurt Strohmayer - JW Marriott Grand Hotel; Dl. Strohmayer este General Manager, avand o experienta bogata pe piata hoteliera din Romania. Vor fi prezentate eforturile prezente si viitoare ale JW Marriott in zona responsabilitatii sustenabile si efiecientei energetice.

Mihaela Nicolau - Romania Green Building Council; de profesie inginer. Dna Nicolau are o experienta bogata in principalele operatiuni de front office si back office din cadrul hotelurilor internationale, avand deasemenea cunostinte in domeniul design-ului.

Steven Borncamp - Romania Green Building Council; Dl. Borncamp va pune in evidenta necesitatea de a incorpora in cadrul mediului de afaceri conceptele de design sustenabil, renovare si operatiunuile necesare industriei hoteliere si eco-turismului. Prezentarea sa va include exemple regionale si internationale de propietati "sustenabile" de success

Sorin Ionescu - Fivestar Hospitality; este consultant cu o bogata experienta in industria ospitalitatii, publicand de-a lungul timpului numeroase articole pe aceasta tema.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.RoGBC.org sectiunea evenimente.

Workshop-ul va fi unul interactiv si va:

• Include discutii pe baza principiilor de proiectare sustenabila
• Include discutii privind orientarea solara, consumul de energie, utilizarea luminii naturale 
• Evalua solutiilor IT disponibile, beneficiile si posibilitatile existente
• Prezenta studii de caz relevante.
• Facilita o mai buna colaborare - atat de necesara - intre arhitecti, ingineri, manageri de proiect, si alti furnizori de tehnologii pentru dezvoltarea de constructii exemplare..

Evenimentele urmatoare ale RoGBC:
Materiale de Constructie Sustenabile - 19 martie 2009
Crearea de Birouri mai Verzi - 23 aprilie 2009
Zilele Arhitecturii - 13-16 mai 2009

In plus, vom participa la conferinta "Romania si Schimbarile Climatice" organizata de Comisia Europeana, din data de 26 Februarie ce va avea loc in Bucuresti. In cadrul acestei conferinte vom avea o expozitie pe tema constructiilor sustenabile. Pentru mai multe detalii, click aici.

Speram ca puteti fi alaturi de noi cu ocazia acestor evenimente!
Echipa RoGBC

Organizator:
Romania Green Building Council (RoGBC) este o asociatie non-profit, apolitica, ce incurajeaza aparitia conditiilor de piata, educationale si legislative necesare transformarii industriei constructiilor si a celor adiacente in scopul crearii si renovarii unor cladiri performante care sa fie atat sustenabile, cat si profitabile. RoGBC a primit acreditarea ca "Emerging Council" (Consiliu Emergent) al World Green Building Council.