Inapoi

YTONG sustine studentii clujeni la Construct Info

Publicat de XELLA RO SRL, la

Ytong, singurul brand premium de BCA de pe piata romaneasca de zidarie, este partener principal in sustinerea proiectului "Construct Info", dezvoltat de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica (OSUT) din Cluj-Napoca in perioada 3-7 mai 2010.

Peste 5000 de studenti din cadrul Universitatii Tehnice au ocazia de a fi la curent cu ultimele produse si tehnologii de varf prin intemediul acestui proiect, care are drept scop informarea studentilor si intarirea colaborarii dintre mediul universitar si firme de top din domeniul constructiilor.

Mircea Sibana, Product Manager al Xella Ro, va sustine prezentarea tendintelor si tenologiilor YTONG miercuri, 5 mai, incepand cu ora 12.00, in cladirea Facultatii de Constructii de pe strada Baritiu 25 din Cluj-Napoca, sala 161.


"Sustinem cu fiecare ocazie studentii si proiectele educative din domeniul constructiilor. Am decis sa devenim parteneri ai Construct Info in urma interesului dovedit de studentii clujeni in dezvoltarea profesionala, de a se apropia de mediul de afaceri si de companiile angajatoare. Misiunea noastra, de a educa publicul roman in privinta constructiilor de calitate, are ca prim pas firesc educarea specialistilor de maine in aceeasi directie", a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).Despre YTONG

YTONG reprezinta produse ecologice, realizate in deplin respect pentru mediul inconjurator. Caracteristicile tehnice remarcabile, cum ar fi izolatia termica proprie excelenta, rezistenta la foc, izolatia fonica, rezistenta seismica si usurinta in utilizare fac din YTONG cea mai buna alegere pentru arhitectii, antreprenorii si constructorii de pretutindeni.


Despre Xella International

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider de piata in domeniul materialelor de constructii, Xella continua sa investeasca in dezvoltarea de produs. Este unul dintre putinii producatori de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare dedicat. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de angajati se ocupa cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii.

 

In 2009, Grupul Xella a avut aproximativ 6800 de angajati si a inregistrat vanzari de 1200 milioane EUR. Xella este proprietate a companiilor de investitii private PAI Partners si Goldman Sachs Capital Partners.